29.11.2013

Hengissä ollaan

Blogin päivittely on jäänyt todella vähälle, pahoitteluni siitä. Yritän tsempata tämän kaiken kiireen ja pimeyden keskellä :)
Viikot ovat tosiaan kuluneet töissä, tallilla ja pienesti aksaa treenaten. Iltaisin ei ole enää jaksamista löytynyt raapustella ajatuksia tännekkin vaan kiitettävän nopeasti sänky on kutsunut nukkumaan.
Jospa tämä tästä kun lunta saapuu, saisi vähän valoisuutta?
Käytiin viime viikolla illalla myöhään pientä ratatreeniä ottamassa, vastaavaa rataa kuin edellisissä ohjatuissa treeneissä. Ihan hyvinhän se meni ja kirppu toimi loistavasti. Ainoastaan tuonne selän taakse katoamistempuille täytyy tehdä jotain. Valsseissa tuppaa sinne juoksemaan ja tätähän emme halua.
Tänään onkin illalla ohjatut treenit, viime viikolla kun emme päässeet paikalle. Toivottavasti saadaan ensiapua tuohon selän taakse tuhnutteluun sillä kuten kalenterista huomaa niin agilityepikset olisivat tiedossa huomenna Salossa. Saa nähdä mennäänkö syteen vai saveen :)
Strategiana olisi tauoilla naksuttelua vaan kontaktista ja rauhallisesta olemuksesta, rauhassa radalle ja katsotaan mitä tulemaan pitää. Luokkana on ihan "starttiluokka", jossa on pelkkiä putkia ja hyppyjä. Ehkä me ensi vuoden kevättalvella saadaan kaikki kontaktiesteet kuntoon, että päästään kunnolla epikset aloittamaan?
Vihdoin saimme myös virallisen lausunnon Kennelliitosta - tuloksena hienosti lonkat A/A ja kyynärät 0/0


6 kommenttia:

 1. Onnea hyvistä terveystuloksista! Kakella vastaava jännitysnäytelmä onkin sitten 10.12. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niistä onkin hyvä olla ylpeä :) Tsemppiä teille!

   Poista
 2. Onnea hyvien terveystuloksien johdosta!

  VastaaPoista
 3. Mekin onnitellaan teitä (ja meitä) hienoista terveystuloksista ;o) MUTTA ennenkaikkea missä on postaus eilisistä kisoista? Kysyn vaan... ;D Me innokkaina ootetaan.

  VastaaPoista