1.11.2014

Meet Vicky

HOXHOX, pentukuumetta aiheuttava postaus ;)Loppu hyvin kaikki hyvin

Kävimme aamulla hakemassa pennun kotiin <3 Nita pääsi matkalle mukaan ja esittelimme pennun Nitalle kasvattajan läsnäollessa. Aluksi Nita oli jännittyneen iloinen, häntä helui kun se pääsi hihnassa moikkaamaan. Kuitenkin jotain murahtelua tuli.. 
Matkalla kotiin Vicky nukkui vieressä ja aina välillä kapusi syliin. Se on hyvin avoin ja seurallinen pentu, pikku riiviö siellä kuitenkin asuu myös - hampaat pitää olla  joka kohdassa.
Esiteltiin pentu uudemman kerran  Nitalle pysähdyspaikalla, nyt Nitakin oli jo avoimempi ja innokkaampi pentua kohtaan. Mustasukkaisuusvinkunat olivat kyllä vuorossa kun kehtasin piipahtaa yksin pennun kanssa auton ulkopuolella.

Kotona pidimme ensin koiran eri puolilla koiraporttia. Vicky ei juuri Nitasta välittänyt, mutta Nita sitten sitäkin äänekkäämmin. Sellainen vinkukuoron se aloitti kun portti oli välissä - aivan liian epäreilua. Huutoahan ei jaksanut kuunella ketään ja heti kun Nita malttoi hetkeksi rauhoittua, päästimme sen vapaana samaan tilaan pennun kanssa. Nita oli hyvin kiinnostunut pennusta, mutta pentu ei juurikaan siitä. Nita hieman stressasi tilannetta, alkoi läähättää ja hilseillä karvastaan. Päästiin onneksi sen kanssa melkein heti Timo Rannikon tekniikkakoulutukseen lähtemään niin lepää isommankin suippiksen hermot. 

Takaisin tullessa kaikki sujuikin jo paremmin. Nita vahtii kovasti pentua, mutta malttaa jo rentoutua. Vickyä saa huomioida vaikka Nita olisikin vieressä, mutta Vickyn luoksekutsuminen iloisesti kiihdyttää Nitan mustasukkaisuutta, jota pitää taas vähän äänellä - ettei vaan hän unohtuisi.

Postauksen kuvat ovat kännykällä nopeasti napsittuja, lähipäivinä sitten kunnon kameralla kuvaa :)Vähän harmaita hiuksia tuottaa pennun ulos vieminen kun ulos kylmään ei haluaisi tarpeita tehdä. Myöskin tärinää riittää vaikka neule päällä oliskin. 

Miten olette pukeneet syyspennun? Ja miten teillä on sisäsiisteys lähtenyt käyntiin kun ulkona on kylmä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti