18.7.2013

Iltatokoilut

Pikkuhiljaa aloitellaan taas treenejä, nyt on kyllä viimeisen kahden päivän aikana huomannut treenin puutteen Nitasta. Ensinnäkin lisääntynyt energia, vaikka lenkkejä on pidennetty. Levottomuus kotona. Hihnakäytös.
Melkein kolmen viikon tauko on tehnyt toisaalta myös hyvää, Nita on nyt innokkaampi treenaamaan ja saanut nauttia enemmän koiraseurasta.

Rally-Tokokisat lähestyvät pikkuhilja, joten palauteltiin tänään perusasioita mieleen. 
Aloitetiin perusasennon hiomisella. Nita tuli todella kauaksi ja vielä enemmän vinoon - taisi sillä olla ajatus, että kunhan on vasemmalla ja istuu :P Palkkasin reippaasti namilla sekä kunnon leikeillä oikeasta kohdasta ja Nita alkoi hakeutumaankin paremmin. Otettiin muutaman takapään siirtopyörähdys, nekin näyttivät olevan hallussa jotenkuten :)

Aluksi lelupalkka aiheutti kunnon hepulit. Lelu suussa juostiin niin perskuleen lujaa ja sitten kadotettiin lelu. Juostiin vähintään yhtä lujaa kohti lelua, mutta vauhtia ollessa liikaa, lelun ottaminen maasta ei onnistunut. Noh siinähän hyvä syy juosta vielä lujempaa :D
Samanlaista hepulia sain aikaiseksi eilen, alla video siitä (kännykkämateriaali) - tuo on vielä pientä:Otettiin seuruuta pienissä pätkissä ja aika paljon helpottaen. Runsas palkkaus ja Nitakin heräsi. Sillä on kyllä hauska tapa, se seuraa hyvin, mutta heti lähtöaskeleesta on pakko kerran katsoa muualle ennen kuin ottaa taas katsekontaktin. Tuota en ole saanut pois, paitsi laskemalla kättä ja hieman imuttamalla..
Muutama toisto myös reilulla helpotuksella liikkeestä maahan ja liikkeestä seiso.

Treenien lopuksi kunnon leikit sekä näytin koiralle pohjavillakampaa.. Huh sitä karvan määrää. Missä tilassa teillä on karvanvaihto?

2 kommenttia:

 1. Noh... Neiraan nyt ei varmaan karvan suhteen kannata verrata, mutta Neiralla on ihan siilikarva. ei pohjavillaa yhtään ja kaikki karva lähtee yhä. :D Vielä pitäisi Malasebillä estä se pari kertaa, niin jos kaikki karva lopulta lähtisi... Tai sellainen huono. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä tuo Malaseb on?
   Nitalla tuota pohjavillaa vaan lähtee...

   Poista