30.7.2013

Pientä viilausta

Jes tänään olikin pitkästä aikaa ohjatut treenit Purinalla. Kyllä on odotettukkin :)
Ajattelin Nitan olevan aivan paiseissa koirahäiriöstä, mutta tyttö yllättikin ja oli oikein nätisti :O

Viilailtiin "erikoisesteitä" eli perus estetreeniä. Aloitettiin pussilla, jossa vain vahvistettiin palkan tulevan suoraan edestä. Nitalla on vähän vaarallinen tapa lähteä seilaamaan pussin sisällä sivulle. Yritän saada hiottua sitä nimenomaan, että palkka ei tule kädestä vaan suoraan edestä.

Alustettiin myös rengasta, mikä onnistuikin hyvin. Nita ei kuitenkaan hahmota puhtaasti tuota rengasta vaan kohdistaa ajatuksen vain keskelle. Sinänsä oikein, mutta virheitä syntyy kun lähetys tapahtuu jostain muualta kuin suoraan edestä. Ei vielä fokusoi siihen renkaaseen vaan koko esteeseen. Tätä tosiaan pitäisi mennä naksuttimen kanssa hinkkaamaan erikseen.

Otettiin myös aivan suora putki, johon otettiin lähetyksiä puolesta välistä putkea siitä ihan vierestä. Tässä kohtaa olin jo aivan varma ettei tule mitään, mutta tytteli yllätti aivan täysin. Mahtava imu putkelle vaikka oltiin tosi vaikeassa paikassa. Jotain ilmeisesti kesän aikana opittu :)

Saatiin myös vinkkejä puomin jatkoharjoitteluun. Nitalla puomi on siinä vaiheessa, että se juoksee sille hyvin ja reippaasti. Ollaan oltu Samulin kanssa molemmin puolin juoksemassa vierellä "henkisenä" tukena. Vauhtia on riittänyt että emäntää ihan hirvittää. Saatiin hyviä ohjeita loppuasennon suorittamiseen ja vapautukseen. Yllätyksenähän ei tullut, että olen vahvistanut Nitan vapautusta liikkeelläni enkä käskysanalla... Tsot tsot.

Oletteko muuten jo huomanneet kuinka illat ovat pimentyneet?? :S Tuli äsken itselleni aivan yllätyksenä kun ajelin treeneistä kotiin. Vastahan itselläni alkoi loma! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti