23.7.2013

Myydään panta!

Elikkä harmikseni ihan uutukainen panta osoittautui käytössä liian isoksi Nitalle.. Ostakaa pois niin saan ostettua toisen kokoisen tilalle! :)
 

Myydään siis kuvan panta, joka on aivan uuttavastaavassa kunnossa.
Käytetty kolme kertaa koiralla (ei sateessa ym.)
Panta on siis TÄMÄ Mustin ja Mirrin sivuilla.
 
Koko on 40mm x 35-50cm.
Erittäin tukeva isommallekkin koiralle. Aivan loistava!
Hp. 25 € sis.postitus (ovh 34,90 €)

 
Kuva: Mustijamirri.fi4 kommenttia:

 1. Harmi kun mä en uskalla käyttää noita puolikuristavia kun ehkä olis sopinut Arvolle... Tosin jos olis kuristava (mikä siis kelpais mulle) niin ei olis iso. Mut toivottavsti joku tarvii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 35cm on Nitalle sellainen koko, että pysyy päässä. Mutta tuossa pannassa ilmeisesti on kuitenkin puol senttiä sinne tai tänne ja neiti pääsi Samulilta irti ja säikyttelemään juoksijaa...

   Ja kun tuo on isoimmillaan 50cm niin ei voinut jättää pantaa päälle yhtään (koira siis irti) kun kirjaimellisesti tippui kaulalta.

   Toivottavasti joku ostaisi, ei ole kuin kolme kertaa käytetty :) Saisi uuden tilalle.

   Poista
 2. 35cm :O Jos mittaat Nitan niskan mittanauhalla ihan korvien takaa tiukalla niin paljon se on? Siis kun meil on joku 29cm se pienin mitta nartulla ja sen mitanhan pannassa pitää olla pienempi kun toi.. Siis se pienin mitta pienempi ja isoin sit sen verran isompi et mahtuu päähän. Meil pojat on sen 35cm.

  VastaaPoista
 3. Mittasin, niin kireällä se on 33cm :D

  Pannassa se 35cm on pysyny päässä vaikka yrittääkin pois. Sen verran ku pannalla on vaan leveyttä ni se ottaa kurkusta kiinni eikä pääse pannasta pois.

  On näillä kyllä hankalat päät/kaula!

  VastaaPoista