5.5.2014

Ajatusnurkka

Tekemistä on taas riittänyt vapun yli ja viikonlopun - olisko lepokin välillä? Mitä se on.. :)

Vappu meni Virossa kavereiden kanssa ja Nitaa tuli hoitamaan avomiehen äiti. Hän on jo onneksi hyvinkin tuttu Nitalle, mutta taisi neiti vähän vierastaa. 
Perjantain treeneistä kirjoittelinkin jo, lauantai menii kuin sumussa. En edes muista mitä kaikkea tein? Tallilla taisin olla, hevosen kengitys ja kaverin valmennuksen kuvaaminen. Illalla pikkuveljen ja hänen tyttöystävän kanssa porukka keilaamaan sekä meillä istumista. Sunnuntai meni aivan yhtä nopeasti.

Olin sunnuntaina heti aamu kasilta HAU:n kisoissa töissä. Päivän radat olivat 1-2.lk. Oli kyllä tosi hienoja koiria jo ykkösluokassa! Tästä tulikin hirveä hinku aloitella viralliset.. Täytyy nyt vain malttaa hetki ja hoitaane kepit kuntoon. Hallillekkin pitäisi keretä..


Ilmoitin meidät Nitan kanssa taas Koivukylän Koiraharrastajien tokoryhmään. Varoittelin kyllä koutseja ettei olla oikeasti talvi tehty juuri muuta kun agia. Saa nähdä miten käy! 
Tokostakin olisi niin kiva saada kisalaji, mutta taitaa kyllä olla ajallisesti mahdotonta keksiä yhtään enempää tekemistä ja harrastuksia. Ehkä syksyllä sitten?

Tämä onkin juuri ongelmani, haluan tehdä kaikennäköistä ja kaikki pitäisi olla kisalajeja. Ruusukkeetko ne houkuttaa? Kyllä sen verran materialisti olen. Kuitenkin on aina pieni tarve olla itsensä ja tuntimäärän vuorokaudessa äärirajoilla. Ehkä se kuuluisa loppuun palaminen lähestyy? :D Ei kai vielä.Nyt kuitenkin elämä pyörii niin vahvasti työ, hevonen, koiran agility ja muut henkoht tilanteet, että älkää hämmästykö mikäli tänne tippuu harvakseen tekstiä. Nytkin kirjoitan tätä kännykällä bussissa. Onneksi on ihana avomies, joka ei mun kiirettä hetkahda ja jaksaa aina joustaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti