2.5.2014

Ekat kepit radalla!

Huikee fiilis!

Itse treenit tänään eivät olleet kummoiset, mutta jes hei meidän kepit edistyy! Otimme siis ensimmäistä kertaa kaikki 12 kpl keppejä ja vielä radalla. Piru vie se meni ne!

Keppikulma oli vähän hankala meille ja ensimmäisellä kerralla haettiinkiin oikeaa sisääntulokolosta muutamaan kertaan. Kepit menivät kuitenkin loppuun asti hienosti ilman mitään epäröintejä välissä. Toisella kerralla meni jo toisella kerralla sisäänmeno ja kepit vielä jopa nopeammin. Huippu juttu!

Selkeästi tässä kannattaa jatkaa keppejä osana rataa, koska Nita tuntuu selkeästi palkkautuvan hyvin vauhdikkaista kepeistä, jonka jälkeen rata jatkuu esim putkella - leluhan on paljon tylsempi juttu!

Sitten illan treeneihin:
Vähän sinnepäin, ohjelmassa puomi on niin kohtuuttoman pitkä ettei mittasuhteet radalla pidä paikkaansa.
Töissä meni jälleen myöhäiseksi, joten tulin tunnin myöhässä treeneihin. Oltiin siis suosiolla viimeisiä radalla. Otin videokameran mukaan, mutta kaikki treenikaverit olivat jo lähteneet kotiin...

Rata oli helpohko, mutta hiomista riittää aina. Tyssäys tuli kun yritin takaaleikata nro 12 renkaalle. Takaaleikkaus toimii hyvin hypyllä, mutta renkaalla ollaan harjoiteltu todella vähän. Nita ei lukinnut estettä kovin hyvin ja itse tein leikkauksen liian myöhään. Muurille otettiin kunnon "herätystä" ja vahvaa ponnistuspaikan merkkausta, jotta saadaan mahdollisimman lyhyt kaarre. Keinussa Nita ei tajunnut sitten yhtään hidastaa vaan lensi jälleen yli. Onneksi on sen verran kova agilityssa, ettei se siitä hetkahda. Uusiksi vaan ja loput keinut menivätkin oikein hyvin :)

Bookattiin vihdoin viikon päähän treenit mentorin kanssa, parempi myöhään kun ei milloinkaan!
Tarkoituksena on ottaa harjoituksia kontakteihin sekä käännöksiin.
Saatiin taas kommenttia, että kun saadaan vaan käännökset kuntoon niin voidaan tulevaisuudessa jopa pärjätä kolmosluokassa "väärän rotuisen" kanssa vs. bortsut. Tähän on tottakai matkaa, mutta kyllä lämmittää mieltä. Nitalla kuulemma ratavauhti riittää helposti, käännökset vaan kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti