7.5.2014

Eläinlääkärissä

Nitallahan on jo ensimmäisitä juoksuista 13kk suunnilleen. Niitä tässä on odoteltu ihan sekin takia etteivät osuisi inhottavasti kesään ja kisakauteen. Taitaa olla turha toivo.

Nyt kuitenkin huomattiin, että Nita ulkona käymisen jälkeen tiputtaa pissatippoja lattialle. Näin on tainut olla jo reilu viikon välillä, mutta ei olla yhdistetty asiaa tähän sen tarkemmin. Huomattu vain märkää lattialla ja jotenkin ajateltu olevan kuolaa tai märkää juomakiposta. Päivittäisestä kun ei ollut kyse. Aamulla kuitenkin selvisi tilanteen oikea laita ja varattiin aika eläinlääkärille.

Lievää tulehdusta löytyi, ultra kuitenkin ok eikä löydöksiä kohdusta eikä sappikiviä näkynyt. Pissassa oli hieman verta ja tulehdussoluja, tarkemmat tulokset tulevat muutamassa päivässä. Hoitona on nyt alkuun betadine ja Canofite kaksi kertaa päivässä, tarkemmat tulokset saatua tietää onko tarvetta antibiooteille. Jos juoksuja ei kuulu 3kk päästä niin voidaan epäillä ehkä kilpirauhasen vajaatoimintaa. ELL ei kuitenkaan ollut huolissaan vaan on kuulemma monia saman rodun edustajia tavannut harvoilla juoksuilla.

En itse päässyt töistä irtaantumaan eläinlääkärin reissulle vaan avomies hoiti tämän. Oli kuulemma neiti ollut "vähän" eri mieltä ultraustoimenpiteestä. Ääntä oli kuulemma lähtenyt kuin pienestä kylästä ja omannut hyvin vahvan mielipiteen tutkimuksista :D

Toivottavasti lähtee tällä keinolla paranemaan eikä ole sen vakavempaa kyseessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti