15.10.2014

Syyskuvia ja ostoksia

Huh syksy tuo aina mukanansa kiirettä, ihan töissä asti, jossa olenkin istunut tällä viikolla joka päivä ylitöissä. Eli juuri ihmeitä Nitan kanssa ei olla keretty tehdä normilenkkien lisäksi.

Viikonloppuna kerkesin kuitenkin inspiroitua ihanista syksyn väreistä ja napsia muutaman kuvan Nitasta kun vielä aurinkokin paistoi. Mitä mieltä olette? :)
Pitihän sitä palkkapäivänä myös hieman ostoksilla käydä. Ostin Nitalle uuden Rukan heijastinliivin, tottakai värissä pinkki, koska aikaisempi liivi ei malliltaa ole oikein istunut pötkölle ja hoikalle koiralle. Nyt ainakin näkyy pimeässä!
Puotiharjun (Itäkeskus) Mustissa ja Mirrissä oli myös Hurtta-toppamanteleita todella hyvässa alessa hajakokoja ja värejä. Vaihtoehdot eivät olleet huimat, mutta päätin ostaa tulevalle pennulle muutaman takin. Talvipentu kun on kyseessä niin on tärkeää suojata pentu kylmyydeltä - etenkin paljaan vatsan. Hurtan manteli maksoi 20 € kpl (alea siis 36 € per takki), ei paha!! Väri ei ollut niin tyttömäinen, mutta menee ;) Koot 30cm ja 36cm löysivät tiensä ostoskassiin.
Vielä pitäisi odottaa reilu viikko ja päästään pikkuista katsomaan, luovutuskin lähenee koko ajan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti