7.12.2014

Agilitya kuukauden tauon jälkeen


Kuten otsikko kertookin, taukoa hallilta ja ylipäätänsä agilitysta on ollut noin kuukauden verran. Paska maku jäi suuhun edellisistä treeneistä, motivaatio ollut kaukana ja kaipa sitä kiirettäkin on ollut. Nyt kuitenkin vihdoin työvuorot yms natsaisivat ja huomenna olisi ohjatut treenit. Ajattelin käydä vähän pohjia ottamassa tänään ettei mene huomenna pipariksi räjähdysherkän collien vuoksi.


Onneksi kävin - nimittäin oli ruudilla varustettu koira, joka ei meinannut nahoissaan pysyä ja oli HYVIN häiriöherkkä. Halissa oli toisella kentällä kaksi koiraa treenaamassa ihan ääneti, mutta suippokuonon sanasen arkkuhan avautui välittömästi kimeään kuoroon halliin tultaessa. Hiljeni onneksi, mutta voi mahdottomuus kun piti keksittyä mitä on tekemässä. Lapsi ei olisi malttanut ollenkaan. Nyt siis on tiedossa taas tällainen kausi, jolloin Nita yli-huomioi kaiken. Olisko joku joskus edes helppoa?

Tehtiin ihan lyhyet n.15min treenit,. Muistuteltiin mieleen keppejä hyvin kapealla kujalla, jotta pujottelu olisi alkuun helpompaa. Menikin ihan näppärästä, virheitä toki sattuu ja nyt yllättävää kyllä sisääntuloissa. 
Kokeiltiin myös pätkää: mutkaputki - kujakepit - mutkaputki - hyppy - 6 keppiä ja palkka.Saatiin ekalla keralla 6-kepin sarjalle ohi meno, jonka jälkeen jo ihan pujottelemisen näköistä!

Postauksien kuvien virkaa vastaavat omena-puhelimen kuvat, joita on tullut näpsittyä ahkerasti ja painavan järkkärin raahaaminen jäänyt vähemmälle näin syyskaamoksessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti