9.12.2014

Tauko on tehnyt hyvää

Ohjattuja treenejä odottelin vähän sekaisin fiiliksin kun motivaatio näin syksyllä on ollut nollassa. Etenkin kun on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista sekä kepitkin junnaa eikä meidän kesätavoitteet kisoista täyttyneet.

Onneksi en kuitenkaan antanut itseni valahtaa sateen mukana vesilammikoon vaan keräsin itseni.
Treenien aiheena oli niistosokkari sekä estepuolella keinu sekä A-este.


Harjoituksessa ei juuri ongelmia ollut vaan Nita suoritti koko ajan aivan nappiin ja luki ohjausta hyvin. Olin itsekkin jopa oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Keinu suijui oikein mallikkaasti ja A-este sitäkin paremmin. Tauko todella tehnyt tehtävänsä kun Nita oli aivan intoa täynnä, mutta kuunteli mallikkaasti. Niin hienoja ja säpäköitä onoffeja ei se olekkaan A-esteelle tehnyt!

Kuten olen aikaisemminkin sanonut täällä, ryhmän taso häiritsee. En yritä omaa egoa pönkittää (tsiisus ei, on meilläkin ongelmia!), mutta verrattuna viime ryhmään, jossa suoritimme pätkissä möllitason tittelistä huolimatta noin 2-3.lk ratoja ryhmän eri tasoisuuden takia. Nyt tehtävät toistavat itseään eikä tarjoa tarpeeksi haastetta ja oppimista. Ajan kuitenkin 20-30min suuntaansa hallille ja turhauttaa kun treeneistä on vaikea saada mitään irti. Tottakai on päiviä kun yksikään este ei suju. Nyt kuitenkin tuntuu, että junnaamme paikallamme...

Olenkin laittanut ryhmäpaikoista vastaavalle viestiä sekä muutaman hakemukseen muihin seuroihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti