8.9.2013

Vantaan näyttelyt 8.9.2013

Käytiin tänään arvostelu hakemassa Vantaan näyttelyuden junnuluokasta. Kehät olivat myöhässä ja pk collieita oli niin hiton paljon, että olimme odottaneet jo monta tuntia pakollisen tuloajan jälkeen, jolloin Nita kärsivällisyys oli etenkin koetuksella. Hyvin se odottaa häkin ulkopuolella, mutta häkissä ei sitten yhtään malttaisi.

Tuomarina oli tällä kerta Lena Danker ja osasinkin arvata, että hän ei liiemmin Nitan mallista tykkää - sen verran pystyin päättelemään urosten arvioinneista.
Nita liikkui kehässä mukavan rennosti, kuumuudella oli kyllä varmasti osaa tähän. Myöskin seisotukset meni mallikkaasti sekä hampaiden näyttäminen. Vähän Nita peruutti tuomarin ottaessa niin kovasti kiinni päästä.
Tulos tältä päivältä oli JUN-EH JUK3 arvostelulla:
"16 kuukautta super feminiininen narttu, joka antaa hieman pitkän vaikutelman. Hyvä kallo, kuono-osa saisi vahvistua. Hyvät korvat. Hieman pyöreät silmät, purenta ok. Pysty lapa, lyhyt kaula. Suora olkavarsi, köyhä eturinta. Hyvä rintekehän muoto, hyvä selkä ja lantio. Turhan pitkä lanne. Liikkuu lyhyellä etuaskeleella, tippuu hieman eteenpäin."

Kuvia ei valitettavasti tältä reissulta saanut, hovikuvaajan ollessa kovassa flunssassa :( Seuraavat näyttelyt ovatkin vasta ensi vuoden puolella.

Onnea myös Nitan superhienolle veljelle Arvolle, joka toi kotiinsa VARA-SERTIN :)

3 kommenttia:

 1. Arvo kiittää :) Tää oli sen kuudesta näyttelstä kuudes PU sijoitus eli ollaan oikein tyytyväisiä :O) Nitaa oli kiva taas nähdä ja Arvokin muisti heti täpäkän siskon halausotteesta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on kyllä mennyt todella hyvin :)

   Poista
 2. Vitsi harmittaa kun Salossa ei saanut SA:sta söpöä vaaleanpunaista ruusuketta :( Olisin halunnut!

  VastaaPoista