1.12.2013

Agilityepikset Salossa

Jännitysmomentti oli korkealla kun startattiin auto kohti Salon agilityepiksiä. Koska Nitalla puuttuu vielä A-este estevalikoimasta, mentiin ihan starttiluokka, joka oli lyhyt hyppäri.
Nita käyttäytyi oikein mallikkaasti kisapaikalla, naksuttelin koko ajan kontaktista ja rauhallisesta olemuksesta. En halunnut, että se alkaa haukkumaan kilpaa toisten koirien kanssa. Mielummin radalla liian fleguna vielä tässä vaiheessa kuin haukkuen ja riepoen hihnassa. Starttiluokka aloitti ja makseja oli tällä kertaa 21 kpl. Lähdettiin kahdeksantena ja radan lyhyydestä johtuen koirakot menivät todella nopeasti. Ihanneaika luokassa oli todella reilu 60s - olihan luokka tarkoitettu aloitteleville koirakoille.

Ratapiirustuksen nähtyäni hieman jännitti valssikohdat, koska niissä pitäisi petrata - etenkin kun putket olivat aika houkuttelevat. Nitahan on alkanut selän taakse karkaamaan ja jotenkin se lukee valssin todella myöhään ja kerkää jo juosta aivan ohi. 


Rata meni oikein mallikkaasti, vauhtia riitti! Haha nyt tiedän miksi Nita noissa valsseissa karkaa... Noh totta kai se on tavan oppinut, jos olen useamminkin tehnyt valssin jälkeen heti persjätön! En itse edes tajua sitä tehneeni ennen kuin radan lopussa. 


Tuloksemme oli -43,5 ja sillä kiivettiinkin toiselle sijalle! Super suippistyttö! 

Näillä fiiliksillä on hyvä jatkella ja ottaa tähtäimeksi ensi vuoden puolella seuraavat epikset :)


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitipä muuten kysyä, mitä ratapiirrosohjelmaa käytät? :)

   Poista
  2. Olen nyt kännykällä, mutta muistaakseni Flextrack niminen ohjelma. Kokeiluversio oli vissiin ilmainen, mutta olen ovelasti kiertänyt tämän etten tallenna pohjia vaan otan aina kuvakaappauksen ;) Ilmeisesti määrän x tallennuksien jälkeen pitäisi fullversio ostaa (?)

   Poista
 2. Jees! Te ootte niiiiin taitavia. Vähemmän taitava "isoveli" onnittelee kera omistajan ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kovasti yritetään olla vakuuttavia! :D

   Poista