13.1.2014

Viikon agilityt

Kysymys tähän alkuun lukijoille.

Haluaisitteko viitteet näihin postauksiin? Jos joku haluaa esim. agilityn treenipostauksia etsiä niin ei tarvitsisi kahlata koko historiikkia läpi?

Sitten viime viikon treeneihin. Huimaan kahteen kertaan hallilla, muutamat kerrat pihalla keppejä harjoiteltu.

Keskiviikkona nappasin treeni-intoa kirjasta Agility - alkeista huipulle ja nappasin radan, jossa päästiin harjoittelemaan urakalla puomia. Muuta kummallista siinä ei ollut, mutta oli kyllä hyödyllinen treeni!


Youtube on muuttunut ja videoita saa ladattua vain luomalla oman kanavan - noh sen kun on luonut niin Blogger ei enää löydä sieltä videoita kohtaan.. Joten tämä on nyt erikseen ladattu.

Puomin kontaktia täytyy vaan vahvistaa suuresti, se on jotenkin Nitalla kuun asennosta suhteessa tähtiin miten hyvin se ne ottaa. Välillä ei ole mtn ongelmaa, mutta etenkin radalle kun tekee toistoja niin neiti näpsäkkä alkaa ennakoimaan niin kovasti. Treeniä treeniä. Muuten tuossa pikkuradassa tuli harjoiteltua eteen -käskyä pitkästä aikaa - yllättävän hyvin oli muistissa.
Vitsi video on kyllä oiva tapa oivaltaa omat virheet! Jostain kumman syystä itselläni oli tuolloin hirveä kiire sohia käsimerkkejä kun voisi vain rauhallisesti ohjata.. Ei ollut kyllä parasta antia itseltänikään.

Treenattiin myös keppejä, Nita pujottelee jo neljä! :)

Perjantaina olikin joulutauon ensimmäinen treeni - yksikään ohjaajista ei tosin ilmestynyt jostain syystä paikalle..? Yhdellä meistä sattui olemaan joku ratalappukädessä ja kyhättiin kyseinen rata. Ei siinä mitään ihmeellistä ollut, meille vaikeita käännöksiä/lähellä pysymistä. Nita kun tykkää vaan tykittää eikä hienosäätää.


Tämän viikon ohjatuissa treeneissä en päästä Nitaa ollenkaan radalle. Saimme tosi hyvin tuota ylikuumentumista kuriin ennen joulutaukoa, mutta nyt näkyy taas häiriöttätreenaamisen vaikutus. Koira ottaa hirmuisesti vauhtia muiden treeneistä. Ei se haukkuminen haittaa - senkus haukkuu agilityssä, sen vielä kestän, mutta haukkumisen yhteydessä Nitalle keittää aivan yli ja se lähtee hihnan päässä sinkoilemaan ympäriinsä.
Ensi treenikerran käytämme vain kontrolliharjoituksiin - nyt aina kuitenkin Nita palkkautuu pääsemällä radalle.

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti tägit postauksiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisätty! :) Noin puolet postauksista on nyt tägätty, huomenna vielä loputkin.

      Poista