15.2.2014

Hiihtolomailut lusittu

Kotiuduttiin takaisin loskaiseen Helsinkiin torstaina - neljän päivän "hiihtoloma" vierähti Himoksen maisemissa. Harmikseni lunta ei sielläkään paljoa ollut, joten hiihtoladut jäivät vain haaveeksi ja vaihtuivat laskettelerinteeseen. Latujen puuttuminen oikeasti harmitti, kun olin saavani jotain hiihtoinspistä sekä virittää neiti karvalapsi myös suksien eteen. 


Ennen matkaa käytiin Nitalle ostamassa valjaa - ja kyllä luitte oikein, valjaiden vastapuhuja osti koirallensa valjaat. Ironista! Sen verran täytyy omaa takamusta pelastaa, että valjaat eivät tule meillä normaalikäyttöön vaan ovat juoksuharrastustamme varten. Käymme säännöllisen epäsäännöllisesti miehen kanssa juoksemassa koiran kera  ja valjaat ovat ehdottomasti siihen koiraystävällisempi vaihtoehto kuin panta. Juoksulenkillä Nita on luvan kanssa edellä juoksemassa ja saa pientä painetta pitää hihnaan.
Hurtan y-valjaat eivät istuneet kunnolla, koko 70 oli liian pieni ja koko 80 hiukan liian iso. Sniif kun olisin halunnut ne pinkki-turkoosit.. Kassalle löysivät tiensä sitten Rukka-merkkiset valjaat :)


Valjaat olivat kyllä kätevät reissussa kun koira oli lähes koko ajan irti, puolkuristava kun voi helposti tippua pään yli pois koiran ollessa irti. Ja onhan nuo pinkit aika kivat! 
.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat noi valjaat! Näyttää mukavan tukevalta, varmaan just juoksuun sopivat :)

    VastaaPoista
  2. Joo ne on kyl kivat :) Kiinnitys on paljon taaempana kun Hurtan valjaissa niin luulis olevan vielä paremmin jakautuvat :)

    VastaaPoista