25.2.2014

Koira osaa, ohjaaja ei

Otsikossa onkin kiteytettynä viimeiset kaksi perjantain ohjattua agilitya. Koira tekee kyllä - ja nimenomaan miten itse ohjaan, eli aivan muuta kuin on tarkoitettu.

14.2 Nita oli mukavan rento ja menevä, oli hyvin kuulolla ja sieti omat mokailuni. Radalla sai juosta ihan kiitettävästi, mutta oi voi noita omia mokia.. Puomi ei napannut yhtään, kuun asento tähtiin verrattuna ilmeisesti väärä :)

21.2 Nitalla oli taas vähän hassu päivä, keskittyminen ei ollut todellakaan huipussaan vaan meno oli aika haahuilua. Lisänä omat mokat - ihan oikeesti! En olekkaan ollut noin huolimaton pitkään aikaan, pitäisi itseä potkaista persauksille :) Mutta ah keinu on hieno! Pakkovalssit onnistuivat ihan hyvin, mutta toiselle toinen niistä oli kyllä tarpeeton ja tein jälleen yksinkertaisesta asiasta liian vaikeaa (miksi?). Videon lopussa Nita bongasi jotain nameja esteen alta.

Alla koosteet treeneistä, iso kiitos kuvaajille! Kyllä sitä vain omat virheensä tajuaa vasta videolla. Ihan naurattaa tuo meno :D Ei ole kyllä parhaat päivät olleet, ei tosiaankaan.

Kotiharjoituksena olisi etupalkan opettaminen ja sen tuominen kontaktitreeneihin. Vielä olisi pe treenit edessä, oma toimiset viikonloppuna sekä ensi tiistaina olisi tarkoitus epiksiin osallistua. Jospa ryhdistäydytään siihen mennessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti