4.3.2014

Huippumeininkiä epiksissä!

Kotiuduttiin muutama tunti sitten Ojangosta agilityepiksistä ja ai, että kun hymyilyttää! Onnistumisen tunnetta lähdettiin hakemaan ja sitä myös saatiin.

Nita käyttäytyi oikein mallikkaasti vaikka hälinää oli todella paljon. Mölliluokassa oli makseja huimat 42, joista osa meni vielä tuplaradat kuten mekin, yhteensä maksien startteja oli 62 kpl. Aikamoinen määrä!

Rata oli suurinpiirtein tämän näköinen:


Ratapiirustukselta katsottuna rataa näyttää helpolta - ja sitä se varmasti onkin. Meillä lähinnä on ongelmana ollut valssit ja niissä Nita helposti karkaa selän taakse kun itse kumartelen nenä maassa. Mitään muuta kuin valsseja tuossa ei ollutkaan - nro 3, 6 ja 8 jälkeen. Lähinnä jännitti koiran haltuunotto, neiti kun tykkää tuosta luukuttamisesta niin kovasti. Päätin vain yrittää itse ohjata niin hyvin kuin mahdollista ja rauhallisesti.

Ensimmäisestä radasta napattiinkin puhdas nolla! Tuloksena siis -14,53.Olin hirmu tyytyväinen meidän molempien menoon ja tekemiseen. Ohjasin itse normaalia rauhallisemmin, joka toki veroittaa vähän vauhtia. Mutta pääasia, että sain tuntee koiran olevan hallussa ja Nita keskittyi loistavasti. Myös kontaktit sujuivat hyvin! Otin ensimmäisellä radalla todella varman päälle, ohjasin huolellisesti lähelle estettä enkä vaatinut juuri irtoamista.

Toisella radalla (olin maksanut jo etukäteen) mentiin lähes yhtä sujuvasti, mutta hain itse nopeampaa tempoa ja hieman enemmän irtoamista. Rima tuli alas viimeisellä esteellä omasta mokasta. Ajattelin viimeisellä esteellä legendaarisesti, että tuplanolla ja hidasti vauhtia radikaalisti - tottahan toki Nita hidasti myös ja jäi odottamaan seuraavaa ohjetta, jolloin rima tipahti alas. Mutta supersuper tyytyväinen olen!

Toinen rata:

Tuloksena oli siis epiksien möllimaksien 5/42.

9 kommenttia:

 1. Onnea hyvästä suorituksesta! Oltiin samoissa kisoissa, oisko mahdollista, että saatais käyttää tuota sinun tekemää ratapiirrosta omassa blogissamme? :) Laittaisin tietysti tekijän nimen mukaan.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5.3.14

  Onnea! :-)

  VastaaPoista
 3. Anja: Kiitos! :) Voit toki käyttää, laita vaikka blogin nimi Contact Game siihen. Mites teillä meni?

  Ano: kiitos kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan hyvin, putkiradoilta nollat ja mölleistä 5vp ja seitsemänneksi -18 ajalla :)

   Poista
  2. Hienosti meni teilläkin! :) Oli paljon porukkaa ainakin maksimölleissä :O

   Poista
 4. Onnea onnea :) Hienosti teil meni!

  VastaaPoista
 5. Onnea hienoista suorituksista! :)

  VastaaPoista