2.3.2014

Note for myself

... Tarkista agilityhallin varauskalenteri ENNEN kuin ajat vajaa puoli tuntia hallille :)

Heh, kuten voitte jo päätellä ettei päästykkään treenaamaan. En yhtään ajatellut, että porukkaa siellä voisi olla su illalla. Tarkoituksena oli tiistain epiksiä ajatellen ottaa pelkkää kontaktitreenejä etupalkalla sekä keppejä (jos vaikka joskus saataisiin ne valmiiksi). Tyydyttiin nyt sitten vain lenkkeilemään hallin poluilla ja ajamaan nöyränä takaisin kotiin.

Tällä hetkellä kalenteri näyttää tältä:


 • Tiistaina 4.3 mölliluokka Vuokkoset Areenalla. Radalla ei ole keppejä, keinua, rengasta tai pussia ja rimat ovat säkäluokan alimmassa korkeudessa.
 • 30.3 Timo Rannikon tekniikkakoulutus. Painoitus ohjaustekniikoissa ja niiden oikeassa suoritustavassa
 • 10.5 Timo Rannikon tekniikkakoulutus (sama)
Tiistain epiksissä lähdetään vain hakemaan hyvää rataa alle. Ja nimenomaan sitä fiilistä, että molemmat keskitytään ja saadaan rataa aikaiseksi. Radalla ovat todennäköisesti sekä puomi ja A-este mukana, josta luulen A:n aiheuttavan vaikeuksia. Jos tarve vaatiin niin otan hylyn korjatakseni kontaktit, koska nyt ehdottomasti ollaan aivan treenimielellä. Mukava rata alle eikä lähdetä kaahottamaan aikaa.

Noista Timo Rannikon tekniikkakoulutuksista olen erityisen innoissani! Olen ilmoittautunut molemmille päiville, mutta ensisijaisesti paikat ovat HAU:n kouluttajille. Toivottavasti päästään edes toiseen!

Ennen mulla oli rahaa (lue: ei oikeesti) ja nyt mulla on hevonen. Joten vaikka kuinka tekisi mieli ilmoittautua vaikka minne yksityistunnille agilityssa ja koulutuksiin, mutta on pakko vähän laskeskella. Tästä syystä harmikseni jätän Collieyhdistyksen agilitypäivään osallistumisen väliin. 10min sessiosta en kyllä tähän hätään ala maksamaan 35e + nyyttäriruuat. Harmittaa, mutta valintoja on tehtävä. Etenkin kun rakas hevoseni päätti tiputtaa jälleen kenkänsä ja annankin iloisesti rahani kengittäjälle..
Menen kyllä ehdottomasti kuunteluoppilaaksi agilitypäivään, se oli viimeksikin erittäin hyödyllistä.

2 kommenttia:

 1. Mekään ei Voiton kans taideta mennä tonne agilitypäivään kun ei me ollaa oikein mitään tehty aikoihin ja tosiaan toi on niin lyhyt tämmösille harrastelijoille.. Kivaahan siel oli ja on varmaan tänä vuonnakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyl ihan hirmu lyhyt aika.. Senpä takia en Nitan kanssa tule, mutta kuuntelemaan ja katsomaan kyllä kun on niin lähellä meitä :)

   Poista