25.6.2014

Lomaviikon puuhailut

Lomaviikko vierähti taas niin nopeasti että. Jokainenha meistä on päässyt nauttimaan tästä Suomen kesästä ja sen epävakaisuudesta. Nimimerkillä Juhannuksena oli ikävä toppaliiviä.

Lomaviikon alussa muistaakseni tiistaina taisi auinkokin pilkistää ja käytiin Nitan kanssa pyörälenkillä. Tämä on meille vielä uusi treenimuoto, mutta hyvin näyttää Nita tajunneen jujun. Se kyllä nautti kun sai pitkällä laukka-askeleella juosta pyörän vierellä. Hidastukset toimivat äänellä hyvin ja ihmisetkin ohitettiin vauhdissa kontaktia pitäen. Olisipa koirienkin ohittaminen näin helppoa :)

Pyöräilläänkö teille koirien kanssa?


Keskiviikkona pidettiin Trikkimeeting part 3, yhdellä belgillä höystettynä. Erican, Neiran ja Vienan blogiin pääsette tästä. Päästiin mulle ihan uusiin maisemiin pyörimään nimittäin Tuusulan metsiin. Nita ja Viena keskittyivät lähinnä juoksemaan kilpaa niin lujaa kuin kintuista pääsi sammalilla. Oli hieman haasteelliset kuvaolosuhteet siis, mutta alla nyt muutama kuva reissusta. Nitallakin toimi yllättävän hyvin korvat vaikka oli ihania kavereita riehumassa.

Vasemmalta: Nita, Neira ja Viena

Viena, Neira ja Nita. Nitahan ei uimaan halunnut ;)


Viikkoa jatkui koirareissun jälkeen mökille lähdöllä. Siellä keskityttiinkin sitten vain leikkimiseen pihalla ja nukkumiseen :) Juhannus vietettiin kavereiden luona grillaillen ja tietysti koirakin mukana. Käytiin Juhannusmarkkinoilla katsomassa menoa ja kokon sytyttämistä. Isosta ihmismäärästä huolimatta Nita jaksoi nätisti odotella ja katsella muiden menoa. Nyt sitten lomaviikko on lusitta ja palattu arkeen.

Juokseva lepakko <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti