8.6.2014

Vihdoin kuulumisia

Nyt alkaa vihdoin jo elämä voittaa ja löytyy aikaa myös blogin päivittämiseen. Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo kaksi viikkoa ja muutenkin viime aikoina postausväli on ollut pitkä. Tauon syynä ovat olleet Nitan totaalitreenitauko agilitysta, oma lukeminen AMK:n valintokokeisiin ja yksinkertaisesti ajan sekä jaksamisen loppuminen oman ylläpitohevosen kanssayhdistettynä kokopäivä töihin sekä kirjojen pänttäämiseen.


Valintakokeet ovat nyt onneksi ohi ja elämä alkaa voittamaan :) Tuloksia sitten odotellessa..

Sitten koirarintama-asiaa.
Agilitytauko teki tehtävänsä Nitan kanssa ja tyttö alkaa olemaan oma itsensä. Juoksuja ei edelleenään kuulu ja nyt alkaa virallisesti olemaan jo ensimmäisistä juoksuista kulunut 14kk. Huh! Noh odotellaan ja jos ei eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti niitä ala kuulumaan kesän aikana niin sitten painutaan testeihin tutkailemaan missä vika. Myöskin Nita sterilisointi tulevien juoksujen jälkeen on käynyt vahvasti mielessä. Syksyllä puhaltavat muutenkin taas muutoksen tuulet, niistä sitten enemmän kun kaikki varmistuu.

Perjantaina 31.5 oli viimeiset ohjatut agilitytreenit ennen kesätaukoa. Jännitin kovasti onko Nita oma itsensä, mutta onneksi huoli oli aiheeton. Annettiin tietoisesti vähän roiskia menemään ja keskityttiin vaan kehumiseen. Kepit oli vähän pahat tuohon loppuun kun toinen oli jo vähän väsähtänyt ja ulkokentällä ei taas pitkään aikaan olla treenattu.
Alla muutama video, sain kokeilla myös ohjaamista mentorin koiralla. Oli muuten todella samanlainen ohjattava kuin Nita, toki hurjasti nopeampi ja tarkemmin ohjattavissa. Oli erittäin positiivista kuulla mentorilta, että Nitassa on kaikki tuo potenttiaali vielä kaivamatta <3Muuta ihmeellistä tauolla ei ole tapahtunut. Vielä Juhannukseen asti pitäisi odottaa, että voin ottaa Nitan taas tallille mukaan seuraksi. Tuon Ivermektiinin (hevosten matolääke sis.) kansssa ei sovi leikkiä.

Ai niin! Kävin kaverin ja hänen nuoren koiransa Siennan kanssa vähän agilityesteitä näyttämässä tällä viikolla ja otin muutamat keppitreenit Nitalle. Kyllä se vain ne pujottelee! Vielä hitaasti, mutta uskon vahvasti, että nopeutta saa niihin aina lisää. Huomattavasti paremmin kuin yllä olevassa videossa. Tästä innostuneena starttaamme ensimmäiset viralliset agilitystartit huomenna Purina Areenalla! Oikeastaan juuri sen takia, että ovat kotiareenalla... Yksi agi ja yksi hyppyrata siis tiedossa. Wish us luck!

Lisäilin myös muutamia suunnitelmia kalenteriin ->
Saa nähdä kuinka paljon noista edes toteutuu tai on mahdollista, mutta saahan sitä toivoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti