10.9.2014

Kiitos ihanista bannereista!

Sain kahdelta lukijalta heidän tekemänsä bannerit ja molemmat olivat todella hienoja!
Todella iso kiitos!! Molemmat päätyvät aivan varmasti blogiin bannereiksi ajallansa. Tulossa siis ulkoasun muutosta..

Bannerin tehnyt Anja /"Paikka ja hyppy"-blogi
Ensimmäinen bannereista tuli Anjalta, joka pitää Paikka ja hyppy-blogia, jossa olenkin jo lukijana ollut jonkin aikaa. Anjan kanssa on tehty yhteystyötä Nuoret Koiraharrastajat Ry:n epävirallisten agilitykisoijen yhteydessä, jossa olin tuomaroimassa.
Banneri on mukavan rauhallinen, mutta kuitenkin kertoo hurjasti blogin teemoista. Mustavalkoinen ja seesteinen alaosa sopii hyvin syksyyn kuitenkin yläosan tuodessa väriä - muttei liikaa ja ollessaan hyvin hienovarainen. Ihanasti näkyy meidän kaikki harrastukset.

*************************************************

Bannerin tehnyt Oona/Le' Ruff-blogi
Toinen blogi on lukijalta Oona, joka kirjoittelee Le' Ruff-blogia. Liityin blogiin juuri lukijaksi ja se vaikuttaakin pikavilkaisulta mielenkiintoiselta - onhan paras laji kyseessä ;)
Tämäkin banneri on ihanasti onnistunut ja yhdistetty haluamani asiat. Kuvavalinnat ovat mielestäni hyvät, joita välttämättä edes itse olisi tajunnut valita. Tykkään kovasti kuvien osittaisesta vaalennuksesta, joka soluttaa kuvat toisiinsa vielä paremmin kuin täysvärisenä. 

Todella iso kiitos ja halaus molemmille, jotka jaksoivat bannerin tehdä!
Olen itse täys käsi näiden kanssa, vaikka kunnon ohjelma löytyykin.. Ei kärsivällisyys ja osaaminen vaan riitä hienon bannerin tekemiseen, jonka takia samaa ulkoasua olette saaneet tuijottaa varmasti kyllästymiseen asti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti