9.11.2012

Näyttelyihin valmistautumista

Eli huomenna on ohjelmassa Helsingin Messukeskuksessa Nitan ensimmäinen iso "virallinen" pentunäyttely ihan rotuluokassa. Tähän asti ollaan muutamat Match Showt käyty harjoittelumielessä ja kokemusta hakemassa. Tämä on ollut, kyllä todella hyödyllistä -jos vertaan ensimmäisiä ja viimeisiä niin Nitan esiintyminen ja seisominen on parantunut huimasti :)

Nyt ei olla vähään aikaan näyttelykuvioita harjoiteltu, tämäkin perjantai-ilta kummasti katsosi jonnekkin enkä ole edes telkkaria katsonut. Huomenna aamulla onneksi kerkee vähän verestää molempien muistoja kuvioista ennen auton starttaamista. Lahjattomat harjoittelee vai miten se meni ;)

Ohjelmassa oli Nitan pesu. Totuteltiin neiti pesuun ihan pienestä, eikä se onneksi tilannetta pelkää tai kynsin ja hampain yritä kylppäristä pois. Se ei vaan tykkää siitä :D Kiltisti antoi pestä ja hangata. Nyt tuoksuu koira hyvältä! Sen verran ilmeisesti jänskätti tuo pesutoimenpide ja yhdistettynä 6h pidättämiseen, tuloksena oli hätäkakat ja pissat lattialla... Ja rätti käteen ja tolua lattiaan. On se ihanaa. Onneksi Nita pidättää hyvin eikä vahinko ole tullut pitkään aikaan :) Monet ihan omia mokia.

"Mami, nouuu."

Nita täytti myös eilen 6kk. Paalupäivän kunniaksi Nita sai hienon uuden lelun (josta tuli ihan hitti) ja tein jopa "hienon" kakun :D Raakaa jauhelihaa, maksamakkaraa, naudanmahatikkua ja kuivattu kanafilee -olé!

Kännykkälaatu :P

Vähän jänskättää huominen, ensimmäinen kerta noin isossa paikkaa missä äänet kaikuu ja koiria on TODELLA paljon. Viime mätsäreissä Porvoossa näyttelyt olivat varastomaneesissa, jonkin verran siellä onneksi kaikui äänet. Sai neiti jo vähän harjoitusta. Mitään tuloksia ei lähdetä hakemaan (vaikka nekin olisi kivat :D ), pääasia on kokemus ja kirjallinen arvostelu. Ei sitä tiedä vaikka näyttelykärpänen puraisisi emäntää ;)2 kommenttia:

  1. Tosi magee uudistus tää ulkoasu ja kaikki! Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Toivottavasti jäät seuraamaan koirapuuhasteluita! Oli muuten sunkin rotikka tosi makee:) Nekin on kyl aina vähän vetonut, Samulilla on vanhempien luona rotwailer-saksanpaimenkoira sekotus, mut rotikka paistaa hyvin läpi ;)

      Poista