18.11.2012

Päivä kuvina ja suunnitelmia


Käytiin tänään pitkästä aikaa koirapuistossa. En siis ole hetkeen sinne vienyt noiden myrkytyshuhujen jälkeen, mutta en siellä nähnyt mitään ja Nitakin keskittyi kaikkeen muuhun kun maan tonkimiseen :) Harmi, ettei isojen puolella ollut leikkikaveria, aidan toisella puolella oli kaksi pikkukoiraa.
Puiston jälkeen käytiin läheisessä metsässä, josta muutama kuva.
Tutkimusmatkalla
"Tadaa!!"

Olen nyt viikonlopun tehnyt Nitalla niin, että pyydän/käsken mahdollisimman vähän. Motivaatio vaikeissa tilanteissa tuntuu olevan hukassa. Jos mennään kentälle treenaamaan niin koira on ihan innoissaan ja haluaa tehdä, mutta tilanteissa kun huomio pitäisi olla oikeasti minussa -Nita haistattaa pitkät.
Olen siis nyt pyytänyt vähemmän ja palkinnut heti kun Nita tekee oma-aloitteisesti jotain. Ottaa katsekontaktia tai katsoo pois päin toisesta karvaturrista.
Nitan veljen omistaja ison kokemuksensa äänellä kehotti minua ottamaan viikko, että en pyydä mitään. Palkitsen vaan heti oma-aloitteisesta teosta, leikin paljon, mutta en käytä leikkiä palkkana. Otetaan rennosti ja näytän Nitalle, että mami ei vaan käskytä ja hio liikkeitä vaan pidetään hauskaa. Ehkä tämän myötä Nitallakin herää enemmän halu ottaa kontaktia vaikeammissa tilanteitta missä pitää valita toisen koiran tai muun mieleenkiinnon väliltä. Toivottavassti jotain tuloksia saadaan, syteen tai saveen :) 

Mitäs mieltä olette? :)

Joulukin pikku hiljaa lähestyy (no joo okei kuukaus vielä :D ), olen niin himoinnut Nitalle muutamia tuotteita.. Autolleni tuli ihanan iso remontti pahaan aikaan, 850€.. Onneksi saa osamaksulla maksaa, ei mene Joulu ym ihan pihalle.

Olettekos muuten nähneet missään kivoja vaalean ruskeita paksuja nahkapantoja, missä solki remmille ei olisi samassa kohtaa kuin solkikiinnitys?
Meidän eniten käytetty ohkanen ja pehmeä nahkapanta alkaa sanoa itseänsä irti, ollaan käytetty niin paljon kelissä kuin kelissä nahkakamppeita.. Oma vika :D
Haluaisin myös näyttävät pannan ja hihnan, mutta sateen ym kestävät. Hurtan Lifeguard tuotteet miellyttävät tähän tarkoitukseen (kuten kaikkia muitakin), etenkin tuo ihana pinkki. Onhan Nita sentään tyttö :) Hmm... Yllätys, että Samuli ei ole ihan yhtä innoissaan :D

Tuollaisen pinkin haluaisin 

Ja tuollaisen pinkin..
2 kommenttia:

 1. Anonyymi19.11.12

  Arvo veli käyttää Helmin oranssia remmiä ja pantaa (noita Hurtan siis) joten pinkki on Nitalle oikein passeli :O)
  Terkkuja! Miisa ja Arvo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Loistava peruste! :D Samulikin näytti jo vihreää valoa, siis pinkkiä ;) Ehkä Nita saa joululahjaksi..

   Terveisiä sinne myös!

   Poista