4.3.2013

Ah.. Oksennusta

Kuten otsikko kertookin, Nita päätti yllättää emännän autossa tallimatkalla. Jes.

Nitalla oli aavistuksen, oikeasti aavistuksen löysä vatsa aamulla. En ajatellut sitä sen kummemin muuta kuin tiedostamalla sen. Päivällä Samuli sanoi tytön olevan ihan ruikulla. Olo kuitenkin näytti olevan normaali enkä ajatellut asiaa taaskaan se kummemmin. Ruokinta eikä mikään ole muuttunut lähiaikoina.
Noh otin Nitan tallille mukaan ja mukava hajupommiällötysyllätys oli faijan auton takapenkillä :) ONNEKSI olin niinkin ahkera, että muistin ottaa oman auton takapenkiltä penkin suojuksen faijan autoon.. Muuten olisikin ollut mukava siivoaminen.. Tapahtuneesta huolimatta Nita vaikutti normaalilta ja riehui pari tuntia tallikoiran kanssa.

Nyt kotona se on yllättävästi väsynyt, varmaankin leikkimisestä. Annoin vähän vähemmän ruokaa kun tavallisesti ja sinne sekaan maitohappobakteereja sekä raejuustoa. Ne ovat meillä auttaneet aina jos vatsa on ollut syystä tai toisesta kuralla. Hyvällä ruokahalulla meni alas :)


Olisikohan lumen syönti syynä..?

Nita 7,5vk <3

Nita 7,5vk, olispa jo kesä!

4 kommenttia:

 1. En osaa sanoa mikä on. Kaverin koira oli myös oksennustaudissa n. viikon verran. Tämä oli viime viikolla. Syytä ei heillä löydetty. Koita vain nesteytellä Nitaa ja ottakaa rauhallisemmin, jotta tyttö saa kerättyä voimia, jos joutuu oksentelemaan lisää. Miltä vointi nyt tuntuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oksentaminen jäi onneksi vain siihen yhteen kertaan ja ruoka maistuu normaalisti. Olen antanut max määrän maitohappobakteeria ja näyttäisi nyt vatsakin toimivan normaalisti. Mikä lie ollut :O

   Hui viikon oksennustauti kuulostaa koiralla hurjalta, nimenomaan nestehukan vuoksi :(

   Poista
  2. Se joutuikin lopulta tiputukseen. en viittinyt sitä ensin kertoa, jos teillä olisi kestänyt kauemmin, kun en halunnut maalata piruja seinille. Olsiin itse ihan hysteerinen, jos joku omista oksentaisi päivänkin. :)

   Poista
  3. Kyllähän se aina säikäyttää ja pistää hysteeriseksi, onneksi Nita ei ole ikinä oksentanut kuin kerta-annoksen niin olen suht turvallisin mielin ollut :) *koputtaa puuta*

   Poista