26.3.2013

Pääsiäisarvonta!

Lukijakunta on taas kasvanut ja rekisteröityneitä lukijoita on nyt 31. Lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille seuraamaan Nitan touhuja! :)
Kuten lupasin 30 lukijan rajapyykin ohitettua, järjestän arvonnan. Sopivasti tämä ajoittuu pääsiäiseen ja ihanaan pidennettyyn viikonloppuun.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:
1. Osallistu yhdellä arvalla kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla mikä on parasta keväässä
2. Osallistu yhdellä arvalla mainostamalla tätä arvontaa ja blogia omassa blogissasi. Lisääthän linkin mainostukseen ja käytäthän yllä olevaa kuvaa.
Arvonta on tarkoitettu rekisteröityneille Contact Game -blogin lukijoille. Mainitsethan monellako arvalla osallistut.
Osallistumisaikaa on lauantaihin 30.3.13 klo 20.00 asti.
Ja kaikkihan haluaa varmasti tietää minkä on palkintona tällä kertaa.. *Rummun pärinää*
Arvonnan voittaja voi ilahduttaa karvaturriansa lue: omaa silmää kaulapannalla!
Tiedustelen voittajalta sopivaan koon sekä koiran sukupuolen sopivan värin etsimiseksi. Pantamallia en ole päättänyt, mutta todennäköisesti nahkainen solkipanta se tulee olemaan by Musti ja Mirri :)
Onnea arvontaan!

15 kommenttia:

 1. Osallistun yhdellä arvalla.

  Pidän keväässä siitä kun linnut alkavat laulaa ja ruoho alkaa vihertää lumen alta. Koko luonto ikäänkuin herää taas henkiin. Aurinko lämmittää ihanasti selkää kun koirien kanssa lenkkeilee =)

  VastaaPoista
 2. Keväässä on parasta just se et on KEVÄT.
  Ja tänä keväänä toivottavasti hieno juttu on (loma)reissu Unkariin, Budapestin Maailman Voittaja 2013 koiranäyttelyyn kera koirien. Peukut pystyyn ettei auto hajoa matkalla koska se on suurin jännitysmomentti. Muuten kaikki onkin kivaa mut toi autoilu vähän jännittää....
  Ja osallistun siis tällä yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 3. Osallistun yhdellä arvalla.

  Keväässä on parasta, että päivät pidentyvät, aurinko paistaa ja on lämmintä ja ihmisetkin tuntuvat heräävän luonnon lisäksi. :)

  VastaaPoista
 4. Keväässä on parasta se, kun pitkän talven jälkeen aurinko alkaa paistaan ja pääsee juoksuttamaan koiraa joen jäälle! Myös lämpenevät kelit saattaa tietenkin vaikuttaa tähän. :)

  Mainostin myös arvontaa blogissani (http://timinvaltakunta.blogspot.fi/), joten osallistun arvontaan kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 5. Osallistun yhdellä arvalla. Keväässä on parasta sen tuoksu. Sulavan lumen alta paljastuva multa, lehtien orastavat nuput ja auringonsäteet kostealla asfaltilla tuoksuvat ihanalta. Kevät on ihan mun lempi vuodenaika.

  VastaaPoista
 6. Osallistun kahdella arvalla. Parasta keväässä on hallikauden loppuminen ja lupaus kesästä. Muistan aina kuinka ihanaa oli viimeinkin päästä jälleen ulos pelaamaan jalkapalloa, kun sitä vielä harrastin. Samaa voi varmasti soveltaa koiran omistamiseen. Kevät tarkoittaa hallikauden loppumista. :)


  http://trikkihirmu.blogspot.fi/2013/03/paasiaisarvontaa.html

  VastaaPoista
 7. Osallistun yhdellä arvalla :).

  Keväässä parasta on aurinko. Asun Utsjoella, joten kaamoksen aikaan emme pääse näkemään aurinkoa pariin kuukauteen. Aurinko antaa ihanasti virtaa ja on superkivaa päästä hiihtämään koirien kanssa! Ja tietysti plussaa tuo se, että on omat synttärit ;D.

  VastaaPoista
 8. Osallistun yhdellä arvalla. Parasta keväässä on hankikantolenkit aurinkoisella säällä. Pääsee taas tokoilemaan pihalle kun alkaa kentiltä sulamaan jäät. Myös kevään tuoksu on ihana.:)

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana!
  Keväässä parasta on lämmin auringon paiste ja pitkät metsälenkit rakkaan koirani kanssa <3
  Mainostin myös:)
  http://uitettukoira.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Osallistun yhdellä arvalla, kun en omaa blogia omista. Keväässä parasta on ihanat ilmat ja hankikanto

  VastaaPoista
 11. Osallistun yhdellä arvalla! Keväällä on parasta pitkät lenkit koiran kanssa auringon paisteessa ja kun lumet alkaa sulamaan :)

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukana :) Keväässä parasta aurinko ja hiirenkorvat♥
  Mainos hurttateam.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Osallistun kahdella arvalla!
  Kevään paras puoli on ehdottomasti se, kun tietää että kesä on koko ajan lähempänä ja lähempänä :).
  Mainostettu omassa blogissa partapoikafargo.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. Mainostin arvontaa blogissani: http://hetawagirl.blogspot.fi/2013/03/arvontamainostus.html

  Keväässä parasta on, kun alkaa kuulua pikkulintujen sirkutusta, lumet alkaa sulaa ja asfalttikin alkaa pilkottaa, aurinkokin alkaa lämmittää mukavasti eikä ulkona tarvitse enää käyttää niin hirmuisen paljon vaatetta! :)
  Osallistunen siis kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukana. Keväässä on parasta, että treeni motivaatio kasvaa ja sen jälkeen tulee toivottavasti lämmin kesä.
  Ps. 2min vaille 20.00 :D

  pauliina.jaakkola2@hotmail.com

  VastaaPoista