30.3.2013

Mökkikuulumisia ja arvonnan voittaja

Ensinnäkin tervetuloa kaikille uusille lukijoille, teitähän kertyi aikamoinen määrä :)

Arvonta suoritettiin puolueettomalla arvontakoneella ja tällä kertaa voittajaksi päätyi Kiia! Onneksi olkoon!

Otathan minuun yhteyttä kommentoimalla sähköpostiosoitteesi (en julkaise komenttia) niin saadaan lisäinfoa pantaostoksille :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten kuulumisiin, käytiin tosiaan to-la Samulin mökillä vähän rentoutumassa. Olin jotenkin liiankin positiivinen tuon lumen sulamisen kanssa ja lumen määrä mökillä oli aika järkytys :D Jouduttiin heti lumitöihin, jotta saatiin mökkitielle auton kokoinen reikä ja polku itse mökille. Nooh helpommin sanottu kuin tehty, Nita yritti kovasti olla "apuna" - lopputulos olikin sitten vähän toinen :P Se juoksi jokaisen lumikokkareen perässä ja yritti kovasti tarrata kiinni lapioon tai kommentoida lapion liikettä haukkumalla.. Hetkellinen mielenhäiriö :D No ei onneksi sentään.

Käytiin heti perjantaina kunnon aamukävelyllä Nitan ollessa totta kai vapaana, noh reissu olikin sitten vähän pidempi ja kierrettiin puolivahingossa noin 7km kävelyreissu. Nitahan oli ymmärrettävistä syistä aika väsynyt mökille päästyään.
Hetken lepäiltiin ja käytiin sitten lähikunnassa moikkaamassa Nitan veljeä Arvoa :) Olipas poika kasvanut hienoksi junnuksi! Ei Nitakaan mikään pieni narttu ole, kokoa löytyy 55cm-55,5cm. Tulipahan taas todettua, että sisarusten leikit ovat ne kaikista rajuimmat eikä sisarrakkaus ole aina kaunista. Kunnon painimista eikä kumpikaan osannut lopettaa :P
Lauantaina ennen kotiin lähtöä otettiin vähän mökkitreeniä tiellä. Alkuun piti jo heti todeta, että Nita oli liian väsynyt eikä jaksanut keskittyä yhtään. Treeni oli siis juuri tuon videon mittainen ja lopetin suosiolla siihen. Myös naksutin jäi kotiin.. Huomaa kyllä tuossa videossa kuinka paljon korjaan omaa asentoa auttamaan koiraa olemaan suoremmassa, fuskaan siis pahasti :D No ei kaikkea voi osata, tää on meillä vähän omaksi iloksi treenailua onneksi. Nyt oli tosiaan turha vääntää sen enempään kun toinen oli liian väsynyt. Videon lopussa on myös meillä ihan uutukainen liike, liikkeestä seis.
Itselläni on pyörinyt paljon pohdiskeluja päässä viime aikoina, niistä sitten erillistä postausta. Nyt alkaa olla emäntäkin niin väsynyt :)
9 kommenttia:

 1. Arvo on kyl mahdoton kauluksessa roikkuja mut onneks tyttöjen nahka venyy :D Helmin kans on aina ihan sama meno mut Nitan kans enemmän sitä ylimääräistä rähinää. Mut suku on pahin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suku on kyllä selkeästi se pahin. Nita ei ikinä oo noin raju muuta kun Arvon kanssa :D

   Poista
 2. Hienosti menee teidän tokoilut! Itse en oo talven aikana paljoakaan treenaillut Vinjan kanssa , mutta jos nyt kevään tultua alottaiskin kunnon tehotreenit ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä me ei niin toivottomia olla :D Itselläni ainakin treenimotivaatio kasvaa heti kun on sen verran lämmintä, ettei tarvitse hanskoja pitää kädessä :P Nita kun ei sitä makupalaa käsistä ota aina kovin hellästi

   Poista
 3. Anonyymi31.3.13

  Oi ei mikä upeus Nita! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se neiti on, Nita kiittää :)

   Poista
 4. Kerro tyhmälle: kuinka koodaat tuon videon isommaksi? N'yttäisi paremmalta omassakin blogissa? :)

  Ja tosi tiivis tuo seuruu. Meillä ei Neiran kanssa ole noin intensiivinen. Olet varmaan jaksanut treenata lyhyemmissä pätkissä kuin me. Hauska tuo pysäytyskäsky. Miten olet sen opettanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koodaan sen niin, että siinä vaiheessa kun kirjoitat postausta, on vasemmassa yläkulmassa "luo/html". Klikkaan sitä html ja koodit tulevat näkyviin, kun selaa sivua videon kohtaan - siellä on kahteen kertaan "height", johon pistän 360 ja kohtaan "width" laitan 620. Tällöin video levenee :) Itselläni vaan lainassa oleva Canonin videokamera ei tykkää misään tietokoneesta eikä tuo levennä omassa tapauksessa videota vaikka pitäisi. Mutta tulee nätimmät reunat ainakin :D

   Kiitos! Nitan seuruu on aika tiivis, harjoiteltiin pitkään (ja vieläkin) namikäsi tosi alhaalla ja katson Nitaa silmiin (tokossa ei vissiin kyl sais?). Meillä seuruu katkee helposti muutaman metrin jälkeen eli sitä harjoitellaan.
   Pysäytys on meillä ihan uus juttu :D Aloitin opettelun samalla tavalla ku hevosia kouluttaessa, kävelen vierellä ja koira pysähtyy kun minä pysähdyn. Tähän vielä käsimerkki ja käskysana seis. Luoksetulossa Nitalla käsimerkki ja käsky pitää olla aika isoja, että se tajuaa pysähtyä :D

   Poista
  2. No ei tuo blogger mua totellut :D Tyhmä...

   Poista