17.3.2013

Match Show, Espoo

Pitkästä aikaa käytiin vähän mätsäreissä kääntymässä :) Tein sen päätöksen, että annan itseni olla sen verran mukavuudenhaluinen etten enää eksy mätsäreihin mitkä eivät olisi lämmitetyssä hallissa... Mukavampi itselle ja koiralle :)

Meijän hieno uus panta

Nämä alkavatkin olla viimeisiä kertoja kun Nita on mätsäreissä pentuluokassa. Toinen kasvaa hurjaa vauhtia, mutta juoksuista ei tosi ole vielä tietoakaan. Toisaalta, ei haittaisi vaikka tulivat myöhemmin kun kerran ilmoittauduttiin agilityn jatkokurssille... ;)

Nita sai olla kevyt häkissä odotteluajan, suhteellisen hyvin se siellä oli ja malttoi rentoutua :) Käytiin ennen luokan alkua vähän juoksemassa ja seisottamassa kentällä. Siellä oli pieni peili seinällä, joka oli tosi kätevä kun itse näin seisotuksen!

Ensimmäisessä kehässä vastassa oli ylisuloinen 4,5kk ikäinen Huskypentu (tai Alaskanmalamuutti..). Nita alkuun seisoi todella hyvin ja sain kaulaa hyvin esille. Juoksutus meni ok, juoksin itse hieman lujempaa mitä normaalisti ja koitin olla jäämättä roikkumaan hihnaan. Noh siihen ne hyvät puolet loppuivatkin :D Toisen pennun juoksiessa yritin seisottaa Nitaa, mitä vielä. Tyttö päätti äheltää ja säätää enemmän kun laki sallii. Taisi toista kutittaa. Saatiin kuitenkin punainen nauha ja kehuja tuomarilta :)


Tämä oli seisotus ihan erikseen
Punaisten kesässä sitten oli taas kerran vähän tila vähissä, pentuluokat ovat aina NIIN täynnä. Noh seisotus oli ok, ryhti oli kadonnut, mutta annetaan se anteeksi kun aussi oli takamuksessa kiinni :D PUN ei sij. oli päivän tulos. Tämä ei kovasti yllätä, alkaa olla tuttua kauraa tämä punainen ilman sijoitusta. Mutta olin hirmu tyytyväinen päivään ja etenkin kuinka mallikkaasti Nita osasi taas käyttäytyä koirapaljoudessa :) Tyttö otti rennosti lonkkalepoa häkin ulkopuolella ja taisi vain muutaman kerran vinkua kun olisi halunnut eräiden snautsereiden leikkeihin mukaan :)


"Am I cute or what?"

Suunnittelinkin tuossa, jospa ottaisin kesällä tokon harjoittelemisen enemmän kuvioihin. Ehkä eksytään kurssillekkin :) Haaveissa olisi tietysti möllit, mutta en tiedä onko itselläni niin suurta motivaatiota tuota lajia kohtaan.

2 kommenttia:

 1. Me melkein tultiin tänne. Höh. Olisi ollut hauska törmätä. Et olisi tulevana sunnuntaina Kirkkonummen mätsäreihin tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi! Olisi tosiaan ollut kiva törmätä :) En ole tulossa sunnuntaina, olen itse koko vkl Jyväskylässä ja Nita Samulin kanssa kotona.

   Ehkä me vielä törmätään!

   Poista