23.7.2014

Putkiralli

Viime viikon torstaina HAU järjesti epikset Purina Areenalla. Olin itseni ilmoittanut duunariksi klo 17 lähtien ja "tilannut" koiran tuotavaksi hallille klo 19.30. Suunnitelma oli mennä taas mölliluokka Nitan kanssa, jossa ei olisi keppejä, mutta tällä kertaa luokka oli rajattu, oltaisiin kisattu luokan ulkopuolisena virallisten tulosten vuoksi. Ymmärrän täysin ja siirsin starttimme kisaavien luokkaan - palkinto oli niin houkuttava kuin agilityn maajoukkueen jäsenen Ville Liukan koulutus! Kilpailuhimohan siinä heräsi..

Osallistuja määrä epiksissä oli jotain aivan järkyttävää! Jo ennakkoon ilmoittautuneita startteja oli yhteensä 200 kpl. Luokat oli jokaiselle säkäkorkeidelle supermölli, mölli, kisaavat sekä putkiralli. Tein itse tuomarinsihteerin hommia putkirallissa kuin radat ulkona vaan venyivät ja venyivät. Ilmoittautumisia tuli paikanpäällä koko ajan lisää. Maksien piti aloittaa supermölliluokalla aikaisintaan klo 20, tähän aikaan meni vielä minien viimeiset mölliluokan osallistujat.. Huh. 

Ennen kuin tajusin tilanteen, että starttimme olisi lähempänä yötä kuin päivää, oli jo isäni jo kerennyt Nitaa lähteä kuljettamaan hallille. Siinä sitten pyöriteltiin päätä hetken aikaan, että mitäs nyt. Isä ei voinut jäädä odottelemaan niin pitkäksi aikaa, Nita ei kestä olla kentän vieressä, autossa on liian kuuma ilman häkkiä/auki olevaa takaluukkua.. Päätin perua startit ja muuttaa suunnitelman lennossa, käytiin rallittelemassa putkiralli läpi kahteen kertaan!
Putkiralli oli avoin kaikille.

Harmillisesti hyllytettiin molemmat radat. Toisessa aivan heti alkuun Nita roiskahti selän taakse putkeen, olisin kyllä voinut käydä putken suulla kättä näyttämässä ja imuttaa seuraavalle. Toisella radalla Nita otti jostain syystä aivan kauheasti häiriötä lähdössä leikkivästä bortusta. Joudun aika vaativasti herättämään radalla toisen ajatuksia ja epäselvän ohjauksen takia väärään putken päähän.
Hauskaa oli ja oli muuten huippukiva putkirallin ratapiirros! Sai oikeasti muistella mihin mennään eikä vaan puoli kaarteista ympyrää juosta. Suosittelen ottamaan itselle ylös ;)

Kännykän aarteitaEi kommentteja:

Lähetä kommentti