23.1.2013

Metsälenkkeilyä

Ihan kunnon rämpimismetsään ei olla huonon hankikannon takia lähdetty, mutta nyt oli ilmat kohdillaan. Aurinko paistoi ihanasta, mutta meni ikävä kyllä pilveen nopeasti. Löysin hyvän reitin Mustavuoren metsässä, joten käytiin Samulin ja Nitan kanssa reipastelemassa sama lenkki tänään. Nitan persoona tulee kyllä esiin heti kun tyttö on vapaana :D Juoksua, riehumista, ihmettelyä, poseerausta ja pentuhepuleita. Noista hepuleista Nita ei ole päässyt vielä eroon, ovat kyllä koomisia, mutta ärsyttäviä välillä :D Tällä metsäreissulla niitä saatiinkin useampaan otteeseen..

Suuri hepulijuoksu menossa.. 

Vähän vaanimista välillä


Tyttö väsähti nopeasti hepuleiden jälkeen ja loppumatka polkua pitkin takaisin autolle oli aika vaisua.  Nita ei ollut kovin innostunut mun ja Samulin idesta rämpiä umpihangessa vaan neiti olisi halunnut kulkea mielummin valmiita polkuja. Varmaan punainen mattokin olisi pitänyt olla :D Lopputulos oli väsynyt tyttö, joka nukkuu nyt neljättä tuntia..


Nuo Nitan pilkut ovat kyllä persoonalliset! Tuossa näkyy vielä aika huonosti..

Odotan jo innolla lauantain agilitytuntia! :) Huomenna olisi tarkoitus vähän harjoitella lähettämistä kotona eli meillä "mene vain" -käskyä lelun/leikin ja ruuan luokse. Varmaan palkaan molemmilla tavolla, ruualla tai lelulla esteestä riippuen. Aidassa ruokapalkka pelittää kun juoksen kilpaa Nitan kanssa kupille, mutta putkessa lelu /leikkipalkka lauantain perusteella olisi parempi.
Harkinassa on myös hallin varaaminen omaan käyttöön kaverin kanssa, jotta saataisiin itsenäisesti harjoiteltua jo kurssilla käytyjä asioita.

Olen huomenna menossa ratsastamaan ja pohdin otanko Nitan mukaan vai en.. Ongelmana on se aika mitä olen hevosen selässä, talvella kun on pimeää ja on vaikea seurata koiran menemisiä samalla. Talli on kylmä kuten autokin, enkä oikeen innostu esimerkiksi autoon jättämisestä ratsastuksen ajaksi. Kyllä kesällä on helpompaa :)

4 kommenttia:

 1. Ai mitä PENTUhepuleita :D Tai niin no onhan toi Esko veli 7,5v melko pentu :D Et saatat joutua odottelemaan melko kauan jos meinaat et ne hepulit johonkin katoaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä elän vielä toivossa että ne ovat pentuhepuleita :D Toisaalta ne ovat kyllä aika koomisia, paitsi silloin kun menee ihan yli ne riehumiset.

   Poista
 2. Moi ! Liityin vastikään uudeksi lukijaksi - kiva seurata treenailujanne ! :) Vaikka koirasta kirjotatki niin olis kiva saada susta itsestäsikin vähän tietoja, niimpä sait haasteen ! : http://salllanelamaa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan touhuja seuraamaan! :) Kiitos haasteesta, teen sen piakoin!

   Poista