1.1.2013

Ulkoasun muutoksia

Muutin hieman ulkoasua, mitä pidätte? :)

Onko parannusehdotuksia? Haluaisitteko jotain toimintoja lisää? 
Uusi banneri voisi olla kiva jossain vaiheessa.. Täytyy vain pikkuveli palkata tekemään se :)

Äänestys erikoispostauksesta on päättynyt. Eniten ääniä sai Nitan varustekatsaus, jonka tulen tekemään tämän viikon aikana :) Teen varmasti myös muitakin erikoispostauksia vähän fiiliksen mukaan.

9 kommenttia:

 1. Hyvä ulkoasun on nytkin :) Ja oli siis edellinenkin... Mut mulla oli ihan tämmöstä ohi otsikon asiaa ;) Käy kattoo http://www.adius.se/index.htm löytyykö sielt mitään "tuttua"? Vai ootko jo joskus huomannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos miellyttää silmää :)

   Nitan ja Arvon siskohan se siellä! En tosiaan tuohon ole aikaisemmin törmännyt. Hienon näköinen tyttö ja näyttää pärjäävän näyttelyissäkin :) Nitan näyttelykoira ura ei nyt kovin hyvin ole lähtenyt käyntiin.. :P Ehkä se siitä tai sitten ei.

   Poista
 2. No jokaisella on se oma juttu eikä toki koskaan koko pentue ole luotu misseiksi ;) Toislla on ehkä jotain älykkäämpää annettavaa ;D Niin ja mä muistan jokun pennunostajan joka sanoi ettei halua mennä näyttelyyn... ;P Joo mut kiva kun näkee noita muitakin edes kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se taisin olla minä ;D Hehe... Oli kyllä hirmu kiva nähdä kuvia siskosta. Muistakin olisi mukava nähdä edes yksi kuva, vähän näkee miten geenit on jakautunut pentueen kesken ja kuinka saman näköisiä pennut ovat nykyään.

   Poista
 3. Toisaan kun pentueessa harvoin, tai ainakaan isossa pentueessa, kaikki on samasta puusta veistetty vaan yleensä ainakin kahden tyyppisiä pentuja (tai myöhemmin siis aikuisia) on. Toi Diva sisko (luulen et se oli Diva nimeltään) on musta paljon Arvon näköinen ainakin siinä kuvassa mis sil on lunta naamassa :)
  Sillä yhdellä trikkipojan omistajalla on kyl mus s-posti mut ei niistä ole kuulunut mitään :( Olis tosiaan kiva jos kaikista kuulis kun ne on viel Onnin lapsia sen lisäks et Arvon sisaruksia mut harvoista koskaan kuulee mitään... Mut onneks aina osasta sentään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä siinä oli paljon Arvon näköä :) Onneksi osasta sentään kuulee, ainakin meistä usein! :D

   Olisko sulla uusia kuvia Onnista? En oo oikeestaan nähny kun netistä.

   Poista
 4. Onni ei ole kamalan kuvaukseliinen :P siit on lähinnä jotain pelleily- ja sohvalla pönötyskuvia ;) Ja uusia ei kyl ole mulla mut Juhanilla voi olla. Täytyy kyl järkätä ne treffit niin et Onni pääsee mukaan. Sehän täyttää jo 9 tässä kuussa. Alkaa olla silläkin jo ikää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, alkaa Onni olemaan jo veteraani ;)

   Poista
 5. Niin no mullahan on Onnin poika joka täyttää elokuussa kahdeksan et täytyyhän Onninkin sit olla jo aika vanha.. Ja muut Onnin pojat meil on kolme vuotta ja toi Arvo kahdeksan kuukautta et onhan noita ;)

  VastaaPoista