30.1.2013

Match Show, Orimattila

Vähän myöhässä tämä postaus, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

Sunnuntaina oli siis ohjelmassa mätsärit Orimattilassa. Emme lähteneet Vantaalle mätsäreihin, koska oletin sen olevan ihan liian täynnä. Noh.. Eipä tyhjää ollut Orimattilassakaan :D Pentuja oli noin 65, pienet ja isot samassa kuten ihan liian usein on..

Ensimmäinen kehä ei mennyt kovin hyvin. Ensimmäistä kertaa ikinä Nita ei seisonut kunnolla vaan kääntyi aina katsomaan mistä koirien haukunta kuuluu. Eipä ole ennen haukkumiset innostaneet. Tyttö juoksi kyllä pirun hyvin! Vähän liian lujaa ehkä, mutta tosi hyvällä isolla askeleella. Päästi myös tuomarin todella hyvin katsomaan, paras tähän mennessä :) Hampaat näytettiin tuomarille itse. Saatiin kuitenkin punainen nauha.


Toista kehää odotettiin yli tunti. Nita alkoi selkeästi väsymään, makoili paljon eikä välittänyt jos koirat menivät läheltä ohi. Punaisten pentujen kehä oli taas tosi täynnä. En ymmärrä miksi pienet ja isot laitetaan samaan... Siinä seisottaessa sitten sheltti oli Nitan takamuksessa koko ajan kiinni, mistä tyttö ei kovin paljoa tykännyt.. Seisoi kuitenkin hyvin ja juoksi ok. Sen verran mitä oli tilaa juosta siinä tungoksessa. Tulos oli PUN ei sij.
Tyttö kyllä taas osoitti kuinka mallikkaasti käyttäytyy tuollaisissa tilanteissa. Sai taas olla ylpeä :) Reissu väsytti reppanan ihan totaalisesti, että se nukkui koko päivän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti