11.12.2012

Arvonta suoritetaan piakoin!

Lukijamäärä on tavoittanut 25 lukijan rajan, kiitos kaikille arvontaa osallistuville! :)
Arvonta suoritetaan piakoin ja pian selviää myös yllätyspalkinto... ;) Malttakaa siis hetki!

Nitan kanssa jouduttiin sunnuntaina käydä eläinlääkärissä kääntymässä. Neidillä todettiin kummassakin silmässä sidekalvontulehdus ja sai hoitona silmätippoja kortisonilla höystettynä.
Mietittiin Samulin kanssa pitkään olisiko joku tulehdus silmissä vain onko normaalia rähmimistä (rähmä oli normaalin näköistä). Nyt lauantaina illalla kuitenkin silmät menivät aika punaisiksi ja raukka piti vasenta silmää puoliksi kiinni, siristeli ja yritti hangata. Myöskin rähmä muuttui silloin ensimmäistä kertaa keltaiseksi.

Silmätipat tuntuvat tehoavan nopeasti ja silmät ovat jo hivenen paremmat :) Nita antaa laittaa tipat todella hyvin! En olisi uskonut, itselleni kun ei saa tippoja silmään kirveelläkään.. Neiti ei sano yhtään mitään vaan jäpittää hienosti paikallaan :) Saatiin myös ohjeeksi välttää kahden viikon ajan koiratarhaa, tiheitä metsiä ja lumen heittämistä - jos silmään tulee haava kortisonitippojen aikana niin silmä kipeytyy todella kovasti ja tipat pitää lopettaa välittömästi.

Eli nyt siis mettälenkit ja riehuttamiset on poissa laskuista.. Keskityttään pitkästä aikaa treenaamiseen ja uuden opetteluun. Varasin ison pinon toko- ja agility-kirjoja kirjastosta :D Mustista ja Mirristä olisi kiva saada Hurtan kunnon namipussi... Edellinen kun meni parempiin suihin :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti