24.12.2012

Viikonlopun temmellykset

Ihanaa, että on pieni loma! 
Helsingissä tulee tosin vaakasuorassa lunta ja tuulee, eli kovin lämmin ilma ei ole. Ollaan käyty Nitan kanssa pitkillä lenkeillä kunnon lumihangessa, erehdyttiin tosin vähän reitistä ja taisi olla emännällä enemmän vaikeuksia lumihangessa kävelemisessä kuin koiralla.. ;)Nitan outo käytös on vähän taantunut ja vaikuttaa aika normaalilta, enää ei ole edes patterin vieressä viihtynyt. Tuossa yksi lukija vinkkasi virtsatientulehduksesta, täytyy tosiaan seurailla kumpaa on. Vielä toistaiseksi epäilen vahvasti juoksujen alkamista :) 

Nitan uusi takki tuli! Peten Koiratarvikkeesti yllättävän nopeasti, tilasin sen torstaina iltapäivällä ja perjantai aamulla sainkin viestin, että tuote on postitettu. Lauantai aamulla postit olivat poikkeuksellisesti auki ja pakettini odottikin jo siellä! Kyllä laatu on ihan eri tuossa Hurtassa. Otin Nitalle koon 60, nyt selkä näyttäisi olevan 56cm.. Muuten takki on ok kokoinen, takaa tosiaan sen 4-5cm liian pitkä. Se korjaantui onneksi kun kiristin jalkakuminauhoja, en millään uskalla tilata yhtä pienempää jos tyttö (kuten erittäin todennäköistä on) kasvaa ja saa lihasmassaa lisää. Sininen väri ei ole kyllä kaikista tyttömäisin, mutta eipä tunnu menoa haittaavaan kun halvalla sai :) Takki jää kaappiin odottelemaan tosi kirpeitä ilmoja tai tallireissuja koiran kanssa.


Tyttö sai tulla aamulla sänkyyn hetkeksi nukkumaan :)

4 kommenttia:

 1. Mä kasn ajattelin sitä VTI:tä eli pissatulehdusta ensimmäisenä tai siis jos ei ole juoksuoireita.

  Mut hyvä et Nita on päässyt sänkyyn asti. Arvo kans itsenäisesti välillä on sängyssä ja sit oli silpunnut tyynyliinan ihan päreiksi :O Tyyny oli ehjä...
  Mut Hauskaa Joulua :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan tuota seurailla. Minkälaisia juoksuoireita Helmillä oli? :) Lenkin aikana Nita pissaa sen vain kerran, jos on erityisen pitkä lenkki niin joskus toisen kerran, mutta ei tosiaan sen useammin. Alkaa 5h päästä pyytelee ulos, mutta jaksaa kyllä odottaa.

   Joo ollaan lepsuttu, että ollaan joskus nostettu tyttö sänkyyn -ei kehoteta sitä itse hyppäämään. Toistaiseksi ei ole nyt omin lupinensa siellä vieraillut, pienempänä muutaman kerran yllätettiin sängystä nukkumasta :D

   Hauskaa Joulua!

   Poista
  2. Helmi alkaa merkkailla jo varmaan 3kk ennen juoksuja. Ja nuuskii kaikki hajut kuin pojat konsanaan... Mut en tiedä paljonko siihen vaikuttaa kun elää poikien kans laumassa eikä sil ole tytön mallia ollu vaan noi pojat ;) Mut se ei pyydä ulos kyl yhtään useammin vaan sillon kun sil on ollut tulehdus niin sillon on ollu vaikea pidättää. Arvohan pidättää nykyään sellaset 11-12h ihan hyvin mut toki pojat on vähän eri juttu. Helmillä meni kyl kauan ennen kun se oli edes sisäsiisti kun sillon mekin asuttiin Helsingissä ja kerrostalossa. Mut noi nartut voi kyl etenkin nuorena saada helposti tulehduksen. Ei tietenkään kaikki mut esim. Helmi on kyl sille herkkä.

   Poista
  3. Nita on alkanut nuuskimaan ihan kauheasti ulkona, koko aika kuono maassa, mutta ei kyllä merkkaile. Tekee yhet pisut lenkin aikana. Ja Nita kyl pidättää hyvin, yön yli helposti sen 12h kun nukutaan ja se touhuaa yksinään. Jos ollaan kotona ja hereillä niin alkaa pyytää ulos 5-6h päästä, toisaalta voi olla, että on vaan tottunut kun käydään 5h välein ulkona lenkkeilemässä muutenkin :)

   Ota näistä nyt sit selvää :D En kyllä tulehdusta vielä epäile, ei mielestäni oireet täsmää.

   Poista