18.12.2012

Viikonlopun mökkireissu


Käytiin viikonloppuna lyhyt reissu tällä kertaa mun vanhempien mökillä, la-su. Herättiin jo kuudelta aamulla lauantaina, jotta oltaisiin aikaisin mökillä. Nita onneksi matkustaa niin hienosti autossa, että sitä ei tarvitse stressata :) Se osaa rauhottua siellä heti ja nukkuu lähes aina kaikessa rauhassa takapenkillä. Paremmin ei voisi sujua! Pikkuisenakaan ei oksennellut tai ollut rauhaton.Mökkireissun tarkoituksena oli käydä joulukuusi kaatamassa kotiin :)
Mökillä oli ihan järkyttävä tuuli, lauantaina touhuiltiin ulkona niin paljon kuin vain tarkeni. Tuuli oli niin kova ja pureva, että Nitakin tärisi vaikka oli tuo sen takki päällä.. :/ Pitäisi vissiin ostaa paksumpaa rotsia sille päälle. Muutenkin tuntuu, että palelee herkemmin kuin mitä olisin luullut. Oli keli mikä keli niin Nita nautti olostansa ihan täysin, sai juosta vapaana hangessa ja leikkiä. Nita ihastui vanhaan muoviseen futispalloon. Sitä piti päästä heittelemään koko ajan.. Sisällä sitten heti suoraan omaan petiin ja kyljelleen nukkumaan. Tyttö oli illalla ihan poikki :)


Noutava paimenkoira
Jäin miettimään tuota takkia Nitalle. Nythän sillä on tuulta ja vettä hylkivä ohut takki fleecevuorella. Ilmeisesti Nita ei sillä tarkene -10 asteessa johon on yhdistetty kova tuuli. En olisi uskonut, että pohjavillainen koira palelisi tuollaisilla asteilla, mutta taitaa isoin syy olla se tuuli. Se puri kyllä vaatteiden alle itselläkin pahasti, pipo korvilla ja vielä huppu päässä. Todettiin Samulin kanssa, että paksumpi takki koiralle olisi hyvä. Ongelma vaan on nuo ihan järkyttävät hinnat!! Herranjumala mitä hintoja Hurtan ja Pompan takit ovat! Istuvuushan on hyvä, mutta kuitenkin.. En millään viitsisi ostaa nyt 80€ takkia, jos Nita tuosta vielä kasvaa. Ikäähän sillä on 7,5kk. Jos ostan kokoa x, on iso mahdollisuus, että se on kohta pieni. Tai jos ostan kokoa y, se voi jäädä liian isoksi, jos Nita ei kasvakkaan enään. Mietin, että jos jostain löytäisi lämpimän takin halvemmalla, ei tuntuisi rahallisesti niin pahalta, jos takki jäisi pieneksi/isoksi. Ostettasiin sitten ensi talveksi ihan kunnon takki.

Onko teillä vinkkejä halvemmista takeista?
Itse katselin Hööksin sivuilta muutamaa takkia.. Takki saisi kyllä istua hyvin ja suojata mahdollisimman paljon lihaksia. 

Kieli keskellä suuta niin pallo pysyy hallinnassa!

2 kommenttia:

  1. Ilmiselvä isin tyttö :D Onni rakastaa palloja kans :) Arvolla taas ei ole mitään pallogeeniä vaan enonsa lelunhajoitusgeeni :/ Ja pedit menee siin samalla... Onni ei koskaan rikkonut mitään leluja eikä muutakaan mut Toivo-eno taas on elänyt elämänsä ilman leluja kun rikkoo kaiken... Niin nää vaan on sisarukset erillaisia :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no siltä kuulostaa! :D Nita on onneksi jotenkin ymmärtänyt olla rikkomatta leluja, mutta aktiivilelun virkaa toimittavat maitopurkit kyllä rikkoo! Pehmolelutkin ovat toistaiseksi pysyneet aika hyvin kasassa :) Mutta auta armias kun ollaan tuota sängyn päällistä pesty, neiti käy heti jyrsimään vaahtomuovipehmustetta..

      Poista