20.12.2012

Takki tilauksessa!

Harmikseni huomasin, että Hööksin sivuilta oli vedetty pois juuri se takki mitä olin Nitalle katsonut. Hintaa oli vain 30€ ja näytti ihan ok mallisesta, paremmalta kuin tuo ohut.

Mutta! Joskus on onnea! :) Katsoin sattumalta Peten Koiratarvikkeen nettisivuja kun huomasin, että Hurtan sininen talvimanteli oli alennuksessa -40%, eli hintaa rotsille jäi 35€. Ei paha! Vähän ehkä harmittaa tuo värivalinta vaikka sinisestä tykkäänkin, mutta pääasia että saadaan lämpimämpi takki, jonka istuvuus on hyvä. Tilasin kokoa 60, pitäisi olla ehkä vähän iso, 55 olisin varmaan ollut aika nafti..

Talvimantteli Hurtta Outdoors, sininen

Ilmoitin Nitan viime viikolla myös pentuagility-kurssille! :) Kurssi alkaa 19.1.13, joten tulee silloin juttua myös siitä. Toivottavasti on meidän laji, vahvat uskomukset ainakin. Tulee vähän toiminnallisempaa tekemistä ja vastapainoksi täytyy enemmän harjoitella kotona namien etsimistä. Sitten keväällä kun lumet sulavat, olisi tarkoitus harjoitella vähän luonnossa. Kanttarellien metsästys kuulostaa hyvältä :) Jospa tämä talvi suoritetaan ensin.

Vähän odotellaan, että milloin Nitan juoksut alkaisivat. Se kun on niin yksilöllistä, nythän Nitalla ikää 7,5kk.

8 kommenttia:

 1. Onko Nita tarvinnut takkia? Meillä on tuollainen takki ollut eniten käytössä treeneissä? Aion kyllä laittaa, jos miinukset lähenevät kolmeakymmentä, mutta eilisessä kymmenessä Neira ainakin pärjäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ollaan reippaalla hihna/vapaana lenkillä niin ei tarvitse, ei ainakaan osoite olevansa kylmissään vaikka mittari on Itä-Helsingissä näyttänyt -20 astetta. Mutta tallilla ollessa kun joutuu olemaan paikallaan eikä koira liiku niin paljoon, Nita alkaa tärisemään ja hakeutuu hyvin lähelle omaa jalkaa tai lämmintä kohdetta -ilman takkia jo lokakuussa -3asteessa.

   Nyt mökillä oli -10asetta, en olisi käyttänyt takkia, mutta tuuli oli todella pureva ja kylmä. Takkikin päällä Nita tärisi kauttaaltaan ja jatkoi vielä tärisemistä sisällä :(

   Taitaa niin yksilöllistä olla tuo palelu. Ainakin täällä Itä-Helsingissä, missä avoin meri on lähes kiven heiton päässä, tuuli on erittäin pureva. Ei voi itse kuvitellakkaan olevan ilman pipoa nolla keleillä :(

   Poista
  2. Aivan! Tietysti on eri asia siellä tuulen keskellä. Me ollaan yleensä metsässä ja tosiaan liikutaan lenkeillä paljon joten siellä ei ole tarvinnut. Varmasti on yksilöllistäkin. :) Ihan mukava vertailla. :D

   Poista
  3. Täällä joutuu kunnon metsään melkein menemään autolla ja sekin on luonnonsuojelualue, jossa vain umpihankimetsässä voi pitää vapaana. Joten siis lenkkeillään paljon aukealla alueella, harvemmin tosin takki päälle. Nitan liikuntaan kuuluu kuitenkin myös tallilla ja mökillä olo, jolloin ulkona tulee vietettyä vähintään 3h pienemmällä alueella odotellessa. Tällöin neiti tuppaa olemaan kylmissään :)

   Poista
 2. Ja vielä lisään. Agility on mahtava laji ;)

  VastaaPoista
 3. Haastoin teidät. :p http://trikkihirmu.blogspot.fi/

  VastaaPoista