6.2.2013

Aktiivisuutta lukijat..

Nyt rakkaat lukijat vähän aktiivisuutta peliin.. Blogilla on 26 lukijaa + anonyymit, joista kolme kommentoi aktiivisesti. Mihin loput ovat hävinneet?

Toivoisin hieman aktiivisempaa toimintaa, jos ei jaksa kommentoida tai ei ole kommentoitavaa, klikkaa toimintonappuloita pikapalautteeksi. Ettei menisi tämä blogin kirjoittelu aivan itseäni varten.

Pienikin ele ja palaute auttaa minua panostamaan blogiin :) Kiitos ja kuitti!

12 kommenttia:

 1. Äh, itse juuri postatessani (käy toki katsomassa ;) mietin ihan samaa, pitäisikö yrittää potkia lukijoita kommentoimaan! Kuitenkin kun itsellä mitä lie vajaa 50 lukijaa + anot, niin ei tule kuin muutama hassu klikkaus pikapalautteeseen. Se laittaa miettimään, että lukeeko kukaan oikeasti meitsin blogia? :D Kävijöitä on kuitenkin tilastojen mukaan paljonkin, mutta kuitenkin kaikki on hiljaa. Ehkä se on tätä suomalaisuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! :D Itsellä blogia käy päivän aikana katsomassa parhaimmillaan 50 ihmistä, eli anonyymeja on about saman verran kun liittyneitä lukijoita.. Juuri oli arvontaa ja vaikka mitä :P

   Ehkä se on nimenomaan tuo suomalaisuus :D

   Poista
 2. Näinhän se menee, ehkä 10% lukijoista yleensä kommentoi jotain. Ei siinä mitään, itsekin äärimmäisen harvoin kommentoin vaikka luenkin takuuvarmasti kaikkien seuraamieni blogien (joita on paljon!) uudet tekstit. Onneksi kävijämäärästä kuitenkin saa vähän osviittaa siitä, että joku taatusti käy lukemassa.

  Välillä sitä ei oikein mielellään lähtisi oman nimensä kanssa kommentoimaan, en nimittäin ole oikein keksinyt että miten saisin koko nimeni tuosta kommenttiosuudesta pois. Google-systeemien kautta kun se taitaa tulla automaattisesti. Toisaalta sitä kommentoitavaa ei aina ole ollenkaan.

  Yksi sellainen superkarkoittaja kommentoinnin osalta on ne suunnattoman ärsyttävät "ethän ole huijari"-kuvaboksit joissa pitää arvuutella kirjaimia ja numeroita. Ne ovat joskus ihan älyttömän epäselviä! Hermot menevät ja saattaa kommentin ajatus jäädä ihan omakseni. :D Teillä ei tosin sellaista taida olla, mutta vinkkinä muille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se juu menee aina, blogi kuin blogi :) En itsekkään kommentoi aina, mutta painan vähintääkin toimintonappuloita palautteen antamiseksi. Se kun ei kestä kauaa :)

   Hmm en tiedä tuosta nimen poistamisesta, itselläni on profiilinimenä vain etunimi.

   Muuten, ottaisin mielelläni uuden kutsun lukemaan blogiasi, mikäli tahdot antaa :) Viimeksi möhlin sen kutsun kanssa, en ole aikaisemmin sillä tavalla blogia aloittanut lukemaan. Jäi harmittamaan! Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja muiden nahkojen kuulumisia on aina kiva lukea :)

   Poista
 3. No mä voin kyl ihan tunnistettavana kommentoida kun kai mun kommentit on ihan tavallisia mielipiteitä eikä mitään sen kummempaa. Tai ainakin collie ihmiset tietää kaikki kuka oon vaikka on vaan etunimi ;D Mut mä käyn varmaan joka päivä täällä kattomassa onks mitään uutta mut mulla on varmaan "paras" motiivi kun on Nitan veli ja iskä mun... Tai siis niin vähän on Onni jälkeläisiä näkyvillä näin helposti et tulee teitä seurattua. Niin täällä kuin livenäkin välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! :) Olis kyllä kiva seurailla muita sisaruksia ja sukulaisia näin helposti. Jakaa kuulumisia ja nähdä vähän minkälaisia sisaruksista on tullu.

   Poista
 4. Näin hiukan eri näkökulmasta katsottuna: Minä taas kirjoittelen blogiani lähinnä itselleni ja kaikki kommentit ovat vain plussaa. En odota kenenkään kommentoivan, mutta ilahdun jos joku niin tekee :)
  Eli tässä näkökulma hieman eri vinkkelistä.

  Itse harvoin kommentoin, mutta jos olen lukijana ja/tai käyn blogissa viikoittain, on se selvä merkki siitä, että tykkään blogista. En vain koe jotenkin tarpeelliseksi kommentoida, jos teksti ei herätä minussa jotakin suuria tunteita. Silti useinmiten tekstejä on mukava lukea.

  Tässä siis kommentti yhdeltä sellaiselta, joka lukee, mutta harvoin kommentoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, mukava kuulla vähän toisenlaista näkökulmaa :)

   Poista
 5. Kokeilepa mennä blogin osoitteeseen http://lyytikaisen.blogspot.com. Jos se herjaa jotain, laitan uuden kutsun tulemaan (mihin osoitteeseen?). :)

  Nimiasiasta vielä. Sukunimen kanssa on vain vähän kurja kirjoitella blogikommentteja, kun Google-haun kautta koko nimeä hakevat löytävät sitten tiensä myös tänne. Eihän siinä periaatteessa mitään, mutta toisaalta hölmöä että kaikki hömpänpömppäviestitkin ovat ihan koko kansan etsittävissä. :D Onnistuin nyt lyhentämään nimeä, mutta kyllä on pirullisen vaikeaksi tuokin tehty Google+-juttujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsen blogia lukemaan, mutta en voi missään rekisteröityä lukijaksi? Kutsun voi laittaa osoitteeseen johanna0jamsen@gmail.com

   Ymmärrän kyllä, netti on muutenkin sellainen, että kaikki jää vaikka poistaisikin. Kyllä itsen kirjoitan mielummin ilman sukunimeä, vaikka ihmiset helposti tunnistavat ilmankin. Kuitenkin koko nimen jääminen nettiin helposti löydettäväksi ei kovin paljoa houkuttele :)Vähän turhan vaikeaksi tehty kyllä.

   Poista
 6. Moikka! Lueskellaan sun blgia. Nyt viikon verran ooma motivaatio tiessään, niin silloin luen muidenkin blgeja vähemmän. :( Kyllä me taas kohta aktiivisemmin lueskellaan. ;) Kyllä varmasti sullakin lisääntyy lukijoiden määrä, jos esim muistat mainostaa. Petisen olen itse kkenut hyväksi mainostuspaikaksi. Sieltä löytyy kaikkien muidenkin mielenkiintoisia blogeja ja omalle sivulle voi vahingossa löytyä uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ;) Kiitos tuosta vinkistä, voisin tosiaan käydä siellä katsomassa blogeja :)

   Poista