28.4.2013

Hiljaiseloa

Pientä blogihiljaisuutta on ollut, ei ole oikeen kirjoittamiseen ollut aihettakaan Nitan juoksujen takia. Ollaan vaan hengailtu ja peruslenkkeiltä - treenitaukoa viettäen. Nita on edelleen vähän väsy ja nukkuu paljon kotona. Juoksuissa mennään nyt 15pv, mutta tärpeistä en osaa sanoa. Vuotoa ei enää ole, mutta ei tuo tyttö ainakaan itseään tarjoa - päinvastoin. 

Nita on ollut vkl molempina päivinä tallilla mukana. Talli on sen verran syrjässä ja omistajalla narttu itselläkin, joten olen voinut Nitaa pitää vihdoin vapaana. Kuitenkin ensimmäistä kertaa ikinä Nita ja Viivi ottivat ihan kunnolla yhteen. Meni hetki, että sain rähisevät koirat erotettua - käsiä kun ei sinne väliin uskaltanut laittaa... Sunnuntaina oli selkeästi kireyttä ilmassa, yllättävästi kuitenkin Viivin puolelta. Se taisi olla vähän liian päällekäyvä ja murahteli jännittyneesti jo ensi askeleistä lähtien. Nita alistui tosi vahvasti, mutta Viivi kun ei jättänyt toista rauhaan niin Nita näytteli hampaita. Pidettiin loppuaika koiria erillään, joten talleillu meni ihan hyvin. Nitalla tosin nuo paikka tai odota käskyt hävinneet ilmeisesti osaamislistalta. Hevosen selässä en saa yhtään ainutta käskyä läpi, joten kentällähän se koira juoksenteli ratsastuksen ajan. Onneksi ei jaloissa ja pysyi hyvin pois tieltä.

Nitan vatsa on edelleen vähän sekaisin, otettiin Canikur kuuri ja vaihdettiin ruuaksi pelkkä liha + riisi. Canikur ja paasto auttoiva, mutta sitten tuli riisi ihan läpi. Otettiin se pois ja nyt mennään hetki vain lihalla ja keitetyllä porkkanalla kunnes vatsa rauhoittuu. Sitten kokeillaan Brit Care Salmon & Potato safkaa (lihan lisäksi) nykyisen Hussen sijaan. Etenkin, jos tuo riisi tuottaa ongelmia. Toivottavasti tuo uusi nappula kävisi lihan oheksi. Raakaruokintaa on erittäin vaikea toteuttaa tuollaisella mini jenkkimallisella jääkaappipakastimella. Ja kaikki tämä alkoi todennäköisesti siitä, että yritin hemmoitella tyttöä antamalla sen syödä puolikkaan raa'an luun..

Jospa ensi viikolla pääsisi taas normaalirytmiin :) Keskiviikkona yritetään päästä Collieyhdistyksen mätsäreissä kääntymään, luulen juoksujen olevan ohi jo siihen menessä aika hyvin. Tasan kolme viikkoa on nyt mennyt. Myöskin kahdella treeniosa-alueella odotan toivottavasti positiivisia uutisia - niistä sitten enemmän kun kuulen jotain ;)


2 kommenttia:

  1. Missä mätsärit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Herttoniemessä :) Helsingin alaosasto järjestää.

      Poista