14.4.2013

Nyt ne tuli.. Ensimmäiset juoksut

Kun piti mennä tänään aukaisemaan suunsa ja pohtimaan ääneen Nitan juoksuttomuutta - noh nythän ne tietysti tulivat :D

Nita vaikuttaa ihan normaalilta, huomattiin asia kun koira hyppäsi beigelle nahkasohvalla jättäen punaisen vanan... Sohva-kielto siis tästä hetkestä alkaen :D Mitään ennakkomerkkejä ei oikeen ollut, Nita ei merkkaillut eivätkä koiratarhassa urokset yhtään sen enempää haistelleet.

Katselin vähän tuota kalenteria.. 
20.4 Match Show, Vantaa - Vuokkoset Areenan säännöissä sallitaan juoksuiset nartut suojan kanssa. Joten sen puolesta voisimme osallistua, jos vain mätsäreiden järjestäjä sen sallii.

27.4 Pentuagilitykilpailut, Vantaa - Koirakeitaan säännöt myös sallivat juoksuiset nartut suojien kanssa. Lähetin vielä järjestäjälle viestiä asiasta mikäli he muokkaavat lähtölistaa jollakin tavalla.

Tarkoitus olisi noihin nyt osallistua, jollei nyt Nitan käytös muutu kovasti. Sainkin hyvää vinkkiä siitä, että kannattaa touhuta normaalisti, jotta Nitakin ymmärtää ettei mitään outoa ole tapahtumassa ja treenata voi edelleenkin (kiitos Miisa!). Käyn huomenna ostamassa juoksusuojat treenien varalle, toivottavasti Nita pitäisi itsensä sen verran puhtaana ettei kotona tarvitsisi käyttää. Otettiin kuitenkin matot pois lattialta.
Olen varannut Koirakeitaa hallin 21.4, käyn vähän harjoittelemassa agia itsenäisesti ja samalla katson miten Nita reagoi ja keskittyy treeneihin. Valitettava tosiasiahan on, että agilityn jatkokurssi jää meiltä nyt kesken, laitoin järjestäjälle viestiä miten sovitaan korvaavat kerrat ym. Voihan nainen sanon minä :D Mutta nyt lapsi on jo iso(mpi)!


2 kommenttia:

  1. Hehe. Neirakaan ei antanut ennakkovaroitusta. Se sietää pöksyt todella hyvin. Antoi niiden olla hyvin ja toimi ihan kivasti housuista huolimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit ku Nita ei liike ne jalassa :D Saa nähdä mitä sunnuntaista tulee... Tilasin toisenlaiset, sporttisemmat juoksusuojat, mutta niissä nyt menee viikko ennen kun ne tulee.

      Poista