14.4.2013

Trikkimeeting

Lyötiin vihdoin päät yhteen Erican kanssa ja sovittiin koirille tapaaminen. Erican ja Neiran blogiin pääset tästä, käykää ehdottomasti tsekkaamassa :)

Kuvapainoitteinen postaus nyt kerrankin, muutamalla sanalla tapaamisesta.
Nita oli aina yhtä innokkaana kun Neira hyppäsi autosta, heti olisi pitänyt päästä leikkimään ja lujaa! Neira kaipasi selkeästi enemmän tilaa tutustua ja Nita senkun oli naamalla kiinni kun viimeistä päivää. Lähdin sitten kävelemään edeltä metsään niin sai toinen tyttö hieman ottaa etäisyyttä Nitaan.
Kun koirat päästettiin irti niin Nita oli kuin lottovoiton saanut, jes kaveri! Voi Neira parka... :D Onneksi edes välillä Nita tajusi ottaa hieman etäisyyttä ja antaa toisen edes hetken olla ja tutustua.

Yllättävän hyvin koko reissu menikin, Neira innostui leikkimään Nitan kanssa ihan hyvin vaikka välillä se toivoi selkästi etäisyyttä. Nita kun ei tunnetusti osaa lopettaa eikä oikeen omaa hyvää koiranlukutaitoa - se puupää ei tajunnut miten Neira yritti varoittaa sitä kauemmas ja rauhoittumaan. Piti olla naamassa asti leikkiä tyrkyttämässä, kahteen kertaan tilanne hieman kärjistyi rähinäksi ja mentiin Erican kanssa väliin. Molemmat onneksi rauhoittuivat nopeasti, tosin Nita vähän hitaammin. Se rakastaa koiraseuraa niin paljon, että rauhoittuminen kestää hieman. Mutta kiva reissu tosiaan ja mielläni ota joskus uusiksi :) Nita vaan osaa olla joskus vähä raju leikkimään...

Kuvanlaatu vähän huono, en jaksanut asetuksia säätää vaan kuvasin automaatilla... :P

Neira vasemmalla, Nita oikeallaNeira oli näpsäkkä nätti nahkajunnu :)


Nita vasemmalla pannan kanssa, Neira oikeallaKarkuun Neiraa.. :D

2 kommenttia: