10.6.2013

Jatkuvuutta

Käytiin töiden jälkeen puolisen tuntia treenaamassa tuttu rally-tokon rataa läpi. Ajattelin vielä mennä tutulla radalla, että saan tehtäviin jatkuvuutta ja harjoitella palkkaamattomuutta.

Olin aika yllättynyt, treenit menivät oikein mainiosti vaikka oli kuuma. Nita ei ollut niin lahna :P Palkkasin yhden radan läpi jokaisen liikkeen jälkeen, seuraavalla kerralla enää joka kolmannen ja kerran vain kaksi kertaa radan aikana. Muuten totta kai kehuin mahdollisimman paljon radan aikana ja se tuntuukin innostavan Nitaa :) Olen itse vaan sotkussa tuon hihnan kanssa.. Miksi sellainen pitää olla :D

Olemme harjoitelleen kuitenkin vain osaa kylteistä ja tötsätkin sain vasta tänään. Keskiviikkona joudun olemaan poissa ohjatulta tokotunnilta auton huollon vuoksi, mutta illalla ajattelin ottaa Nitan kanssa kylttitreeniä vkl möllejä ajatellen. En itsekkään muista kylttejä ulkoa ja kestää aina hieman miettiä miten suoritan kyltin, missä on koira, missä hihna. 

Torstaina olen firman juhlissa, pe varmaan pikkutreeniä vaan. Lauantaina ajattelin mennä ottamaan kylttien kanssa häiriötreeniä Koiviksen kentän vapaavuorolle ja sunnuntaina onkin sitten suuri koitos :)

2 kommenttia:

 1. Pääsittekö te sinne Rally-toko kisoihin? Kun oli vaan se tieto et ilmottautuminen vähän myöhästyi...

  Yks Lifedream kennelin Eskon lapsi, Uuno, kans harrastaa tota ja se sopii sille oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo päästiin! :) Kerettiin just ja just mukaan, tuli lähtölistatkin eikä mölleissä kovin montaa ole. Virallisissa enemmän. Lähdetään heti toisena luokassa jo... Hui :D

   Joo toi on kyl kans kiva laji kun on vähä erilaista tehtävää :)

   Poista