24.6.2013

Viikkosuunnitelmia

Toivottavasti kaikilla oli aurinkoinen ja rentouttava Juhannus, täällä ainakin oli :) Hirmu nopeasti meni nekin vapaat.
Nitan kanssa viime viikolla oli tiistaina viimeiset ohjatut treenit ennen kesätaukoa. Perustehtäviä ja pientä rataa. Myös puomi ensimmäistä kertaa, joka meni ihan kohtalaisesti. Kerran tuli alas, mutta onneksi jatkoi vain reippaasti ja oltiin kouluttajan kanssa paremmin tukemassa molemmin puolin. Videomateriaalia löytyy taas kerran, täytyy saada aikaiseksi ladattua tänne :)
Keskiviikko oli tokoharkat ja loppuviikko sitten jo lomailtiin Juhannuksen merkeissä. Nita sai perjantaina nauttia Lumi-chihun seurasta kun yövyttiin Karkin luona ja la-su oltiin Karkkila-Vihti akselilla mökkeilemässä. Siellä Nita leikki Miko-sekarotuisen uroksen kanssa eikö yhteenotoilta voitu välttyä... Varmaan seitsemän kertaa piti olla erottamassa koiria leikkihetken jälkeen kun tilanne kärjistyi. Nita ei sietänyt yhtään urokselta ylimääräistä haistelua eikä Miko taas ymmärtänyt perääntyä varoituksesta vaan lähti ärhentelyyn mukaan.. Huoh.

Tämän viikon ohjelma näyttää tältä:

(MA: olen itse HAU:n kisoissa töissä koko illan)
TI: itsenäiset agitreenit Samulin avustuksella. Hiotaan putkeen irtoamista, puomia sekä pientä rataa.
KE: (aamulla ehkä agility), ohjatut toko-treenit
TO: käydään koiviksen möllitokossa kokeilemassa
PE: löhöilyvapaa
LA: ev agilitykisat Salossa. Putki-hyppy -luokka
SU: löhöilyvapaa

Pientä rataa pitäisi saada ennen lauantaita alle. Itselläni on ke vapaata töistä, joten mietinkö menenkö aamulla ottamaan pienet treenit hallille.. Varmaan vähän huomisen perusteella katson riittääkö Nitan energia ja mielenkiinto. En halua jättää sille väsynyttä fiilistä vaan intoa pitäisi riittää lauantaille, muttei kuitenkaan liikaa.
Torstain möllitoko oli ihan päähänpisto, seura järjestää jäsenille tuollaisen iltatapahtuman ja saadaan alokas-luokasta valita liikkeitä kunhan 100p tulee täyteen. Mölliluokka on hyvin helpotettu ja otan sen Nitalle ihan harjoituskannalta. Käydään vahvistamassa niitä liikkeitä mitä se osaa :)
Heinäkuu onkin meillä sitten hiljainen tapahtumien osalta. Keskiviikon toko-treenit pysyvät syksyyn asti ainakin ja varmasti käydään vaihtelevasti itsenäisesti treenaamassa agilityä hallilla. Saadaan sitten elokuussa heti treenikausi käyntiin. Heinäkuussa pidän Nitalla kyllä ihan totaalilomaa treeneistä jossain vaiheessa, varmaakin loppukuusta pari viikkoa. Säilyy sitten treeni-into yllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti