16.6.2013

Syksyn suunnitelmia

Ajatukset ovat aika sekalaiset, syksy ei nyt todennäköisesti mene yhtään niin kun olin suunnitellut..

Jotkut muistavat ohimainenneeni täällä blogissa alastani ja syksyn suunnitelmista, tutut tietävätkin. Olen siis autoalalla töissä maahantuonnissa, olin hakenut opiskelemaan aikuisiltaopiskeluna autoinsinööriksi Metropoliaan. Ensimmäistä kertaa tuli fiilis, että tiedän tasan tarkkaa mitä haluan opiskella ja tehdä tulevaisuudessa. Autoala ja arvostus autojen tekniikkaan sekä vauhtia kohtaan on vain lisääntynyt työni myötä. Innolla odotin päätöstä opiskelupaikasta ja salaa jo luotin pääseväni sisään - olihan minulla jo saman alan kokemustakin..
Noh en päässyt sisään.. Olen varasijalla, tarkkaa tietoa sijasta ei vielä ole, täytyy odottaa sitä virallista kirjettä kotiin. En kyllä edes haluaisi sitä. Varasijoilta aika harvoin sisään pääsee, etenkään aikuisopiskelupuolelta kun opiskelijat hakevat monesti vain ensimmäiseen kohteeseen.

Syksy piti siis mennä pääosin päivät töissä, illat koulussa ja agility Nitalla pääharrastuksena. Olen laittanut ratsastuksenkin tauolle syksyä ajatellen.. Huoh. Noh voisin jakaa tässä ärräpäät mitä päässäni pyörii, mutta taidan olla hiljaa. Jos en nyt varasijalta pääse, haen syksyn haussa uudestaan. Syksy jatkuisi sitten yhtälailla panostaen Nitan harrastuksiin ja ottamalla ratsastuksen takaisin.. Nyt ei jotenkin riitä inspistä kun olin niin odottanut kouluun pääsemistä. Tunnen itseni niin vanhaksi ja inhottaa ajatus opiskelun lykkääntymisestä entisestään.

5 kommenttia:

 1. No oota nyt sitä kirjettä jos vaik oot ekalla varasijalla niin sielt pääsee usein viel mukaan :) Peukkuja!

  VastaaPoista
 2. Älä luovuta vielä! Ihanaa että sinulla on noin selvät visiot siitä, että mitä tahdot tehdä. Hae ihmeessä syksyllä uudestaan, jos t nyt pääse. Minä ainakin pidän peukkuja! Tiedän, että takapakit tuntuu aina pahalta ja jos joku ei mene suunnitelmien mukaan. Itsellä kävi sama nyt keväällä. Oli tosi rankkaa kun omat koirat kipeänä. Nyt vaan tsemppiä sinne ja toivotaan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pitää vielä toivoa yllä. En ennen tiennyt yhtään mitä haluaisin opiskella, se vaan tuli tuon alan mukana ja nyt harmittaa totta kai ihan penteleesti.

   Jep, voin vaan kuvitella mikä fiilis sullakin on ollut :/ Ei mene aina nallekarkit aivan tasan..

   Poista
  2. Eihän ne mene, mutta tsemppiä sulle ja minä pidän peukkuja. Neira tietty myös :D

   Poista