27.6.2013

Koiviksen mölli-toko 27.6

Osallistuttiin aika nopealla päätöksellä tokoseuran KoivisCup ensimmäiseen osakilpailun mölli-luokkaan. Ei haettu ihmeellisiä tuloksia, koska kaikki liikkeet eivät todellakaan ole hallussa - etenkään ilman käsiohjausta. Lähdettiin hakemaan vain häiriötreeniä sekä vahvistusta osatuille liikkeille. Kaikki muu on plussaa :)

Mölli-luokassa maksimipisteet olivat 150 ja saimme osan alokas-luokan liikkeistä jättää pois. Paikkamakuu 1min sekä luoksepäästävyys olivat pakolliset. Valitsin meille seuruun kytkettynä ja vapaana, luoksetulon sekä seuruusta seisominen.Paikkamakuu aiheuttu sydämmen tykytyksiä.. Kaikki muut koirat nousivat joko kerran tai jopa kahteen kertaan ja olin aivan varma, että Nitakin nousee.. Emme häirittynä ole näin kauaa paikkamakuuta harjoitelleet, joten olin aivan super ylpeä Nitasta! Lonkkalepoahan se toki otti, mutta paikka pysyi!

Seuraamiset meni aika hyvin, kytkettynä seuraamisessa palkkasin kerran josta -1p. Vähän Nita haahuili, mutta suoritti käännökset ja vauhdin muutokset hyvin.

Luoksetulo oli todella hyvä. Ei olla kauheasti harjoiteltu pelkällä sanallisellä käskyllä tätä, mutta toimi hyvin! Tuli erittäin innolla, vaikka takanani oli koiria. Hyvin suoraan perusasentoon, jes!

Seisominen seuruusta on meille suhteellisen uusi juttu - ja herranjestas ilman käsimerkkiä... Onneksi itse seisomaan jääminen meni loistavasta. Tullessani takaisin koiran luokse ja käskemällä perusasentoon, tein käskyn hieman liian aikaisin (en tiennyt odottaa käskyä) ja Nita jäi vähän liian taakse.

Tulos oli 143,50/150p ja sillä mölli-luokan voitto! Ai että kun olin ylpeä tytöstä :) Aivan upea suoritus.

Tuomarin kommentteina oli, että koira tekee mielellään kanssani, vähän nuutunut säästä, mutta se annettakoon kaikille anteeksi.

4 kommenttia:

 1. Hieno juttu :) Onnea hyvästä suorituksesta!

  VastaaPoista
 2. Ääh, mun piti tulla katsomaan näitä kun kenttä on ihan lähellä, mutta unohdin tietysti..

  Onnittelut hienosta suorituksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla sitten, kaksi osakilpailua vielä edessä ;)

   Poista