9.6.2013

Salon ryhmänäyttely 9.6.13

Innolla ja kauhulla odotettu päivä tuli ja starttiin auto kohti Saloa.
Suurempia odotuksia ei ollut päivältä, koska olin vähän huolissani Nitan erittäin runsaasta karvanlähdöstä enkä myöskään tiennyt tuomarista mitään.. Päivästä tuli aika kuuma, mutta onneksi Nita jaksoi hyvin ja pääsi vilvoittelemaan kevythäkkiin :)

Laatuluokka meni oikein mainiosti. Nita seisoi hyvin ja malttoi rauhassa vaikka oli kuuma. Ryhmäjuoksu olisi voinut mennä paremmin, kun edellä menee koira niin Nita alkaa kaahottaa ja otti muutaman laukka-askeleenkin.
Arvosteluksi saatiin kuitenkin jopa ERI!! Kilpailuluokassa tuli toinen sija ja saatiin jopa SA! Tässä vaiheessa meinasin jo seisoa suu auki, että anteeks. :D
Erittäin tyytyväisinä lähettiin odottamaan paras narttu -kehää Serttiä metsästämään, jossa sitten tiputtiin pois.


Olen erittäin tyytyväinen päivään ja arvostelu oli enemmän kuin positiivinen yllätys! Etenkin tuo SA ja paras narttu -kehään pääseminen oli super juttu :) Ei sitä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt itselläni on kuitenkin super ERInomainen koira <3


Tuomarina Päivi Eerola.
"Tyyppi erinomainen. Vankka runko, keskivahva narttu. Täyteläinen nartun pää. Hyvä litteä kallo. Erinomainen ylälinja. Riittävät tasapainoiset kulmaukset. Valkoinen väri nousee korkealle oikealla puolella. Kauniisti edukseen esitetty."

JUN ERI2 SAKyllä kehässä kerkeää kieltäkin näyttämään :D
6 kommenttia:

 1. Siin arvostelussa lukee:
  Tyyppi erinomainen. Vankka runko. keskivahva narttu. Täyteläinen nartun pää. Hyvä litteä kallo. Erinomainen ylälinja. Riittävät tasapainoiset kulmaukset. Valkoinen väri nousee korkealle oikealla puolella. Kauniisti edukseen esitetty.

  Eli onnee onnee siskolle :O) T: Arvo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, muutan sen tuonne tekstiin! :)

   Poista
 2. Hieno likka, onnittelut ERInomaisesta ja etenkin SA:sta! :)

  Näitä lukiessa ei itse millään malttaisi odottaa että toi oma nahkanapero kasvaisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)

   Hurjaa vauhtia ne sitten loppupeleissä kasvaa ;)

   Poista