2.6.2013

Ihana kesä!

Ollaan nautittu auringosta ja ihanasta lämmöstä olan takaa. Ulkona on niin ihana kävellä ja lataa akkuja työviikkoa varten. Viikonloput pyhitän itse rentoutumiseen ja puuhailuun, jätän kuntosalit ym arkipäiville rehkittäväksi.

Lauantaina juhlittiin pikkuveljeni valmistujaisia ammattikoulusta ja ilta menikin kavereien kanssa iltaa viettämässä terassilla. Tänään käytiin Nitan ja Samulin kanssa läheisillä rannoilla paistattelemassa. Yritettiin saada Nitaakin uimaan. Rohkeasti se kahlasi lelun ja herkkujen perässä, mutta uimaan uskaltautui vahingossa kerran. Nitalla menee aina uimisessa korvaan vettä ja tasapainoelin menee sekaisin. Se juoksee vedestä pois eikä voi kohistaa katsetta vaan pää vispaa jompaan kumpaan suuntaan. Asia korjaantuu heti kun putsaa korvat pyyhkeellä. Voi rassu. Suunnitteilla olisi ostaa liivit ja viedä tyttö koirauimalaan harjoittelemaan oikeaoppista uimista - etteivät korvat kastu ja kroppa säästyy. Onko muilla ollut tuollaista ongelmaa pystykorvaisilla?


Iltalenkin yhteydessä otettiin vähä viime keskiviikon tokokurssin läksyjä - paikkamakuu (etäisyys ja suora makuu), perusasento ja luoksetulo. Hankalaksi on osoittautunut käskynimien vaihto. Meillä kuitenkin Samuli ahkerasti lenkittää Nitaa ja moni käsky on käytössä muussa yhteydessä kuin tokossa. Joten nyt pitää osalle tehtävistä keksiä toiset käskyt.
Paikkamakuussa ollaan edistytty, nyt Nita menee maahan tosi suoraan eikä ainakaan heti vedä lonkkalepoa. Treenataan vähä eri päivinä matkaa ja eri päivänä sitten aikaa. Mutta ajallisesti maksimi on joku 20sec häiriössä. Pikku hiljaa sitä pientämään.
Luoksetulossa olen joutunut vaikeustasoa laskemaan ja ottamaan kunnon käsiohjauksen suoraan sivulle tuloon - syynä käskysanan vaihto luoksetuloon. Mutta eiköhän se siitä :)

Huomenna jos kävisi töiden jälkeen rannalla ja illalla Rally-toko treeniä ratapiirroksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti