30.5.2013

Ohjatut agilitytreenit videona

Hieman erilainen postaus tiistai-illan agilitytreeneistä :) Sain pestattua pikku veljen kuvaamaan.Videolla on koko treenit, toivottavasti jaksatte katsoa. Jätin tarkoituksella äänet, jotta kuulette sanalliset ohjaukset :) Ei päästy tällä kertaa kentälle kuin kerran reiluksi viideksi minuutiksi.. Muuten itsenäistä kontaktitreeniä.
Oon tosi tyytyväinen millä mallilla kontaktit ovat. Tämä oli vasta toinen kerta oikealla A-esteellä ja ensimmäinen kerta puomilla. Nita tietää mitä haetaan ja olenkin ottanut "koske" -käskyn mukaan. A-esteellä Nitalla on hieman hidastamisvaikeuksia ja pomppaa helposti pois. Kuten videolta näkyy, olen harjoitellut tuota vapauttamista ja paikallaan pysymistä kontaktilla.

Putki olisi kiva ostaa kotiin. Sinne irtoamista olisi hyvä treenata, etenkin kun meillä ei ole vielä vapaaharjoitteluoikeutta hallilla.
Kotiin harjoiteltavaksi saatiin liikkumattomalla lelulla palkkaamista.

5 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää. :)

  Tosta palkkaamisesta vielä, et jos sulla on tarkoituksena palkata lelulla, niin ite jättäisin namien antamisen pois lelupalkan jälkeen. Nyt Nita näyttäisi näin videolta katsottuna kyttäävan ruokaa, et se lelu taas tavallaan unohtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! :)
   Enpä ole ajatellutkaan asiaa noin vaan harmitellut ettei palkkaannu lelusta niin paljoa. Täytyypä jättää tuo nami tossa pois :)

   Poista
  2. Jep, leikkiminen on niin yksilöllistä, toiset syttyy paremmin ja toiset taas ei. Esim. meillä ei just ole melkeinpä mitään väliä, millä hetsaa ja leikittää, kun toi on jo aivan into pinkeänä.

   Mutta toivottavasti palkkaantuminen lähtee paranemaan. :)

   Poista
 2. http://www.smooth-collie.net/
  Haluisitko laittaa tonne viestiä ja päivittää Nitan tiedot ja kuvan :) sinne voi laittaa harrastukset ja myöhemmin sit terveystulokset.
  Mä kattelen teijän videot töissä kun meen taas kun mun kone on niin hidas :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyy päivittää tonne myöskin :)

   Poista