6.5.2013

Uutta banneria ja viikon suunnitelmat

Kipeänä väsäsin ensimmäistä kertaa itse bannerin, mielipidettä saa antaa! :) Ohjelman käyttö ei ole vielä kovin hallussa, ehkö tuolla pärjää jonkun aikaa. Vapaaehtoiset bannerin tekijät saavat ilmoittautua :P

Tosiaan vatsapöpöä yritän taltuttaa, joten tänään ihan vaan levätään sohvalla koira kainalossa. Muuten Nita osaa antaa nyt vasemman tassun sanalla "tassu" ja oikean tassun sanalla "toinen" :D Vielä se jalkojen välistä pujotteleminen..

Tämän viikon suunnitelmat:

Tiistaina eli huomenna olisi illalla testitunti Helsingin Agility Urheilijat -seuran treeniryhmään. Sieltä yksi lopetti Nitalle sopivasta ryhmästä ja saamme paikan mikäli illan treeni menee hyvin. Peukut pystyyn!!! 

Keskiviikkona on yhteistyötesti Koivukylän koiraharrastajien järjestämään Tokon alkeet -kurssille. Mikäli yhteistyötesti menee hyvin ja saamme kurssipaikan, kesän jälkeen jatkamme myös jatkuvassa tokoryhmässä :) Tsemppiä meille!
Keskiviikkona pikku-Nita täyttää vuoden <3

Helatorstaina on Match Show Oulunkylässä, johon suunnistamme toivottavasti mukavan lämpimässä aurinkoisessa säässä. Nita osallistuu ensimmäistä kertaan isoihin aikuisiin.

Loppuviikko menee sitten peruspuuhailussa. Eiköhän tuossa ollut yhdelle viikolle taas tekemistä. Kesää odotellessa!


6 kommenttia:

 1. Peukkuja teille! Älä ite hermoile niin hyvin se menee ;O)
  Joo tällä viikolla on synttärit ja sunnuntaina Arvo-veli suuntaa kärsänsä kohti Unkaria :O Toivotaan et tullaan elävänä takas eikä auto hajoa ja kaikki muu onkin sit plussaa ;) Mut tsemppiä kiireiseen viikoon ja koita parantua. Mun pitäis siivota ja pakata ja hakea punkkisuojat apteekista ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritetään rennosti tehdä, ehkäpä se menee hyvin :)
   Onnea myös Unkarin matkaan!! Arvo vallottaa ne ;)

   Poista
 2. Tsemppiä testeihin!! :-)

  Olen erityisen kiinnostunut kuulemaan lisää tuosta Koiviksen koiraharrastajien yhteistyötestistä. Mulle tulee nahkacolliepentu ensi viikolla (ei millään malttaisi odottaa!) ja joskus tulevaisuudessa olisi tarkoituksena päästä noihin alkeis- ja jatkoryhmiin.

  Teillä on kyllä hurjan kiva blogi! Nämä lassieblogit ovat tehneet mun pentukuumeesta ihan sietämättömän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! Jännittää jo hieman :)

   Teen molemmista testeistä oman postauksen, tulokset tulevat varmaankin myöhemmim. Agin kohdalla voi olla, että tietää heti tunnin jälkeen.

   Ja kiitos taas, tosi kiva kuulla, että blogi miellyttää ja sitä on mukava seurailla. Palaute lämmittää aina :) Voi vitsi pikkunahka!! Muistan niin ku Nita oli pikkuinen, aika on mennyt hurjan nopeasti. Onneksi olkoon rotuvalinnasta ja tulevasta pennusta! Kerro ihmeessä kuulumisia :)

   Poista
 3. Kiitos, kyllä tätä on odotettukin! Soopeli pikkutyttö kotituu 17.5. <3

  Olen itsekin ajatellut perustaa blogin, koska näitä on niin mukava lueskella. Kunhan saan opiskelukiireet hoidettua, voin keskittyä blogin väsäämiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, ihan pentukuume tässä iskee :D Laitteleppa linkkiä mikäli meinaat blogin perustaa :)

   Poista