2.5.2013

Uusia tuulia ja tavoitteita

Minut tuntevat tietävät etten osaa tehdä tai harrastaa mitään ilman tavoitteita :D Noh otinpa itselleni uusia tavoitteita nimittäin Rally-Tokon! Hehheee...
Nitalla on edellytyksiä tokoon, mutta epäilen omaa johdonmukaisuutta niin pikkutarkassa lajissa. Erican blogin myötä olen innostunut kokeilemaan Rally-Tokoa, joka voisi olla passeli laji meille! Erican blogiin pääset muuten tästä :)
Ja niihin tavoitteisiin.. Päätinpä ilmoittaa Nitan Rally-Tokon nakkimölliluokkaan 21.5.2013 Lahteen :D Iltakisat ovat kyseessä ja tosiaan palkata saa radan aikana, mutta ei immuttamalla. Muutama viikko aikaa treenailla. Tämä on kuitenkin vielä vähän auki sillä tiistai-illaksi on ehkä yksi muukin juttu, mikä selviää ensi viikolla. Pidän teitä jännityksessä vielä ensi keskiviikkoon asti :) Lahden osallistuminen on siis vielä toissijainen, mutta ilmoittautuminen päättyy 7.5, joten varmuuden vuoksi laitoin ilmon menemään. Harmi kun noita nakkiluokkia en löytänyt enempää.. Toivottavasti niitä vielä ilmestyy kesän mittaan.
Mutta tosiaan tämä laji agilityn rinnalle, kaikkea pitää kokeilla :) Kyltit ovat tulostettu ja laminoitu, pitäisi ostaa niille vielä kiinnikkeet ja muutamat harjoituskartiot. Liikkeet ovat jo nyt ok hallussa ihan muista treeneistä, mutta paljon on vielä harjoiteltavaa etenki palkkaamattomuudessa. Saan itselleni paremman treenimotivaation päälle kun asetan selkeitä tavoitteita. Lisäsin kalenteriin muutamat muutkin merkinnät kesäksi :) Touhukas kesä tulossa mikäli ei muutoksia tule.
Täytyy vaikka vkl tehdä tarkempi treenipostaus meidän tämän hetken rallytreenistä.

Tänään myöhemmin tulossa postaus eilisistä mätsäreistä kunhan saan kuvat ladattua koneelle.

2 kommenttia:

  1. Meilä on IKEAsta ostettuja servettitelineitä. Minä ostin niitä hieman turhan monta. Ne maksaa ikeasta 2e kpl :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri olin menossa Ikean sivuille katsomaan hintoja :D Monta ostit?

      Poista