24.8.2013

Espoon RT ALO

Käytiin korkkaamassa ensimmäinen 'virallinen' Rally-Tokon ALO-luokka, aikaisemmathan ovat olleet möllejä. Kisapaikka Espoossa oli oikein mukava ja tilava. Otin Nitan kanssa perusasentoa, seuraamisia ym. odotteluaikana. Nita tuntui olevan tosi skarppina ja pikaharjoittelut menivät aivan loistavasti. Ei kovinkaan paljoa haitannut vilske ym.En tiedä mitä radalla tapahtui. Nita oli hyvällä tsempillä ihan lähtöön asti ja olin sitä koko ajan palkannut runsaasti, jotta mielenkiinto säilyisi. Homma lössähti jo lähdössä, videolta alku ei näytä niin pahalta. Nitalta katosi mielenkiinto todella alussa eikä enää keskittynyt. Sain todella paljon huudella sitä takaisin ja puoli minuuttia sitten oleva skarppi-Nita oli hävinnyt. Hyviä pätkiä tuli kyllä, mutta nekin hävisivät kun Nita huomasi veljeni seisovan kentän laidalla ja ajanottajan kyykyssä maassa. Jouduin uusimaan liikkeestä maahan -kyltin enkä saanut Nitaa enää ollenkaan mukaan. Yhden kyltin luokse oli eräs koira pissannut 10min aikaisemmin ja Nita jäi paljon sitä haistelemaan. Alamäkeä oli sen jälkeen eikä onnistunut pienimmätkään ja yksinkertaisimmat asiat. Onneksi sentään juosten pujottelu meni ihan hyvin, vaikka sen arvelin olevan meille hankala.

Noh aina ei voi mennä hyvin, itse pohdin lähinnä syytä mikä Nitaan meni ja miksi se muuttui niin radikaalisti samantien radalla. Kehuin sitä reippaasti radalla aina kun se pysyi mukana ja tein mielestäni laajat käsiliikkeet. Noh tulos oli kuitenkin hyväksytty 79/100p ja siitä täytyy olla iloinen.
Juostiin kuitenkin vielä loppupalkalle ja otin vielä tulosten odotteluajan muutamia liikkeitä, joissa Nita oli taas aivan skarppina ja innokkaana...? Tärkeintä, että saatiin loppuun vielä hyvä fiilis vaikkakin tämä jää kyllä kaivertamaan mieltä. Huonoja päiviä on kuitenkin kaikille.
3 kommenttia:

 1. Hei tsemppiä vaan ja aina ei vaan voi mennä kuin strömsöössä... ja saitte kuitenkin tuloksen. Hyvä te :)
  Arvokin tänään esitti "parhaat" puolensa ja haukkui kehässä kanssakilpailijan joka pääsi vahingossa handlerilta vähän liian lähelle kohti Arvoa kun me juostiin. Ei ollenkaan hyvä siis se haukkuminen mut ei aina kaikki vaan mene niin putkeen ja nuorten kans sattuu. No meijän tulos oli kuitenkin PU2 serti ja vara-cacib.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei voi mennä :)

   Nämä nuoret, kyllä. Hyvin teillä meni kuitenkin, kyllä te aina kahmitte noita tuloksia! :)

   Poista