25.8.2013

Pikaiset aksat

Käytiin tänään tekemässä pikaiset ja lyhyet aksatreenit. Vahvistettiin vain muutamaa estettä erikseen - tänään kohteena olivat puomi, pituus ja A-este.

Puomilla Nitalla oli todella hyvin vauhtia ja se innostui selkeästi kuulessaan käskyn "kiipee". Ainastaan alasmenon kontaktit eivät tuhinassa sujuneet aivan odotetusti. Otettiin alas paljon toistoja ja niitä selkeästi täytyy entisestään vahvistaa. Koko puomia mentäessä kun huudan Nitalle "koske" niin se alkaa etsimään alas tuloa sillä samaisella sekunnilla - lähes aina oikeassa paikassa, mutta ottaa etukropan alas puomin sivulle, ei eteen. Otettiin siivekkeet tuohon avuksi estämään sivulle loikkaamista. Treeniä vaan tuohon. Nita tietää mitä haetaan, mutta kun mennään koko puomia niin alasmenojen kontaktit helposti unohtuu tai se tekee ne rintamasuunta mua kohti (jos olen sivulla selkeästi).


Muutama toisto pituudelle sekä A-esteellä vain kontaktin asentoa. Siinä samaa vahvistamista, että jäädään oikeasti odottamaan sitä vapautusta vaikka olisin missä. Vaihtelin palkkausta - välillä kävin palkkaamassa oikeasta asennosta ja vapautin erikseen tai sitten välillä alastulon otettuaan vapautin sen samantien palkalle. Toimisikohan kontakteilla etupalkka jossain vai oletteko aina käyneet palkkaamassa jalkojen juureen namilla?

En missään nimessä ostanut uutta pantaa... Oli pakko! <3


2 kommenttia:

  1. tee yks postaus pelkistä pannoista :D oi voi sä oot jo pahempi ku minä!

    VastaaPoista
  2. Hehhee mä tiedän :D Täähän on lähtenyt jo käsistä.. Onneks sentään myin muutaman pois :D

    Täytyypä tehdä postaus!

    VastaaPoista